Sumo groningen bestellen

Zimmer & Apartments ab 49€/Nacht. Jetzt auf Airbnb buchen Bestellen direkt ab Lager, Rechnungskauf, 100 Tage Umtauschrecht

Übernachten in Groningen

Bestel nu via onze website of app en profiteer van 5% korting op je bestelling + gratis bezorging sumosushiexpress.com Sumo Groningen is gevestigd in het oorspronkelijk bankgebouw aan de Vismarkt, gebouwd in 1923/1924 waar u kunt genieten van de Japanse keuken in combinatie met de architectuur van toen. Ook beschikt deze vestiging over een delivery-service, waarmee we u tot aan uw voordeur van dienst kunnen zijn van onze Japanse keuken Sumo, Groningen: 156 Bewertungen - bei TripAdvisor auf Platz 164 von 369 von 369 Groningen Restaurants; mit 3,5/5 von Reisenden bewertet Sumo Take Away & Delivery, Vismarkt 54, 9711KV, Groningen. Online eten bestellen bij Sumo Take Away & Delivery via Thuisbezorgd.nl. Sushi delivery!. Keuze uit Maki. Zelf ben ik veel jaren bij Sumo in Groningen. Altijd gezellig en vers. Ik ben vaak met mijn groepjes. Dus bestellen we a la carte menu, grote lunch, kleine lunch.

Bestellen jetzt hier im Hutshop - Hut, Mütze, Cap bestellen

 • 404 - Pagina niet gevonden. Take Away & Delivery. 404 - Pagina niet gevonde
 • Eten bestellen bij I Love Sushi Groningen Uramaki, 8 Stuks. Inside-out Roll. € 8,90 Uramaki Wasabi California Roll Krabstick, wasabi tobiko, avocado, mayonaise.
 • Onbeperkt genieten voor een vaste prijs. Lees meer. #restaurantsum
 • Onze kaart bestaat uit meer dan 40 kleine gerechten die geschikt zijn voor shared dining, zodat u van meerdere smaken en gerechten kunt genieten

Japans Restaurant Imono is hét hoogwaardig Sushi restaurant in de binnenstad van Groningen. Ons oog voor detail ziet u terug in een exclusief design interieur, ervaart u door onze authentieke Oosterse gastvrijheid en proef t u in onze verse Japanse gerechten en Sushi Welkom op de bestelpagina van Imono. Via deze website kunt u online bestellen. U kunt uw bestelling online via iDEAL afrekenen. Imono Groningen Actie: bij elke. Diner exclusief drinken: uw eerste drankje mag niet kraanwater zijn. Na uw eerste drankje mag u pas kraanwater bestellen, hiervoor wordt 50 cent in rekening gebracht. Reserveren? Ja, graag Bekijk onze nieuwe menukaart! Zie 'prijzen', voor de specialdeals..

Sumo Sushi Expres

Sumo Groningen menu. In een voormalig bankgebouw van rond 1923 aan de Vismarkt in het centrum van Groningen is een klein stukje Japan neergestreken De lekkerste sushi van Groningen. All you can eat inclusief dranjes of a la carte Japans eten

Het beste eten . FoodDrop werkt samen met restaurants in jouw omgeving om jouw lievelingsgerecht nu ook thuis te kunnen bestellen Beste Sushi Restaurants in Groningen, Provinz Groningen: TripAdvisor Bewertungen von Restaurants in Groningen finden und die Suche nach Küche, Preis, Lage und mehr. View sumogroningen.nl,Sumo Take Away & Delivery Groningen is een bezorgrestaurant in Groningen waar u eten kunt bestellen. U kunt Sushi bestellen, Snacks bestellen Sumo in Groningen. Bestel direct een maaltijd, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Bestel direct een maaltijd, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt Vele keren bij Sumo geweest. Echter dit keer bij het eten was het bestellen een biertje, een cola samen met een klein karafje water bleek vlg serveerster.

Video: Groningen Restaurant Sumo

Online bestellen! Reserveren. U kunt via onze website online een tafel reserveren. Klik hieronder op Reserveren om direct online uw reserering door te geven! Reserveren . Yugo is gelegen aan de Rijksstraatweg in het centrum van Haren - we zitten naast de. Sushi mix deluxe set (1 persoon) 2x zalm, 2x tonijn, 1x garnaal, 1x zoete omelet, 1x krab, 1x gegrilde paling, 1x makreel, 1x inari (tofu), 3st De kortingsbonnen van Groupon zijn eenvoudig en zeer snel te bestellen via de website. Na betaling ontvang je de kortingsbonnen direct in je mailbox. Geniet samen met je beste vrienden en vriendinnen van sushi in een restaurant dat daar hun specialiteit v.

Bestel luxe maaltijden van de beste restaurants en laat ze bij je thuis of op kantoor bezorge Sumo Oriental, een dochteronderneming van het populaire Sumo Japanese Sushi&Grill restaurant, heeft in het jaar 2015 zijn eerste vestiging geopend in Breda

Sumo, Groningen - tripadvisor

Sumo vismarkt Groningen ook gv! Ze hebben gv sojasaus en je krijgt een aparte kaart en voeren alles handmatig in zodat het gv gemaakt wordt ! Heeeeeeeel fijn! Ze hebben gv sojasaus en je krijgt een aparte kaart en voeren alles handmatig in zodat het gv gemaakt wordt Bestel voordelig sushi via de officiële website van Mr. Sushi .Altijd 5% korting op je volgende bestelling. Wij bezorgen in Utrecht, Hilversum, Tilburg, Breda. Dé shop voor studerend Nederland. Makkelijk studieboeken voor HBO en universiteit bestellen. Scherp geprijsd. Gratis thuisbezorgd. Ook in- en verkoop van 2e hands ENTER WWW.SUMO.NL Update d.d. 22 mei 201 Sumo, Groningen: Bekijk 156 onpartijdige beoordelingen van Sumo, gewaardeerd als 3,5 van 5 bij TripAdvisor en als nr. 169 van 370 restaurants in Groningen. </cf>

Sushi bestellen bij Shabu To Go: de bezorg- en afhaaldienst van Shabu Shabu Snel en simpel besteld Ook voor catering Meer dan 40 sushi gerechte

Video: Sumo Take Away & Delivery Groningen - thuisbezorgd

Sumo Groningen in Groningen - thefork

 1. i-love-sushi-groningen-groningen
 2. Restaurant Sumo All you can ea
 3. Sumo OrientalSumo Orienta
 4. Imono Asian Bar & Restauran

Online bestellen bij Imono Groningen met GRATIS frisdrank

 1. home [sushi-mall.nl
 2. Sumo Groningen - Sushi, Aziatisch, Japans eten bestellen von
 3. Home - Okami Sush
 4. FoodDrop Online eten bestellen in Groningen
 5. Die 5 Besten Sushi in Groningen - tripadvisor

sumogroningen.nl Sumo Take Away & Delivery Groningen - Sushi delivery ..

 • Sumo in Groningen - Eet
 • Sumo - Groningen - Lekker Happe
 • Fusionrestaurant in Haren: voor sushi, grill-, Chinese en - Yug
 • Sumo Sushi and Grill Groningen Groningen - Japanse Sushi eten bestellen
 • Sushi: Aanbiedingen tot 70% met goedkope sushi aanbiedingen Groupon
 • Gerechten bezorgd van restaurant dichtbij jou - Delivero

Video: Over ons Sumo OrientalSumo Orienta

Lijst met glutenvrije sushi restaurants Maak het Glutenvri

 1. De nieuwe website van Mr Sushi & Miss Wok - Voordelig - SUSHI BESTELLEN
 2. Slim studeren. Studystore.n
 3. Welkom op www.sumo.n

Sumo, Groningen - Restaurantbeoordelingen - TripAdviso

 1. Sushi bestellen online bij Shabu To Go: bezorgen en afhale

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *