Rattenkasteel heule

Bistro 't Rattenkasteel, 8501 HEULE Lekker in de buur

 • Met Lekker in de buurt zoek je het lekkerste restaurant, frituur, brasserie, café, bij jou in de buurt of waar je ook gaat
 • De openingsuren van Hula in Heule (Kortrijk) met adres Wittestraat 2. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens zoals het telefoonnummer.
 • Wittestraat 2 / 8501 Heule 056 90 15 83 / info@hula.be . raek.

Het zogenaamde 'Rattenkasteel' aan de Wittestraat in Heule (Kortrijk) werd vermoedelijk tijdens de vroege 18de eeuw opgetrokken als buitenhuis van de familie Tayaert Chef-kok Thijs Clinckemaillie (28) heeft 't Rattenkasteel in Heule gekocht. Het is een toplocatie, zegt de Heulenaar, die bij Piet Huysentruyt in.

Hula Heule (Kortrijk) Openingsuren - Wittestraat

 1. Rattenkasteel. 81 likes · 4 were here. Feestzaal Alle dagen OPEN op reservatie vanaf 12 persone
 2. Chef-kok Thijs Clinckemaillie (28) kan na lang wachten 't Rattenkasteel in Heule verbouwen tot brasserie Hula. De bouwvergunning heeft hij sinds deze week.
 3. We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden. Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je browser. Ze worden door de meeste websites.
 4. Het Rattenkasteel is de titel van het vierde stripverhaal van Nero. De eerste negen klassieke avonturen verschenen onder de titel De avonturen van detective Van Zwam
 5. Zij namen het Heulse Rattenkasteel over, restaureerden het en doopten het om in Hula. Thijs en Aurélie zijn een tijd uit Heule weg geweest om het vak te leren
 6. Hula, Heule: Bekijk 101 onpartijdige beoordelingen van Hula, gewaardeerd als 4,5 van 5 bij TripAdvisor en als nr. 1 van 8 restaurants in Heule. </cf>

Aan de Lage dreef staat het sinds 2004 beschermde omwalde Rattenkasteel. Sedert 2015 restaurant en feestzaal Hula, Heule en uw voorouders, Heule,. Het Rattenkasteel is een 18de-eeuws landhuis omgeven door een walgracht. De paardenstal van 1928 werd omgebouwd tot feestzaal Mensen die in Rattenkasteel-Heule Versp.Bew. wonen hebben een gemiddeld inkomen van €2170 per maand Klik om alle panden te zien. Title Gemiddeld

Information about Rattenkasteel, Kortrijk. Café Den Buro Zeger van Heulestraat 3, Heule

Rattenkasteel, Restaurant Heule. Bekijk 2 sociale pagina's inclusief Google en Foursquare, Uur, Telefoon, Fax en meer van deze onderneming. 3.0 Cybo Score. Review op Cyb Dubbelhuis Heule Watermolenwal 14 60817: Upload foto: Schapershoeve, hoeve met losse bestanddelen Ja: Heule Watermolenwal 35 60818: Upload foto: Rattenkasteel, huis. t Rattenkasteel Heule postcode 8501. Bekijk Foursquare profiel, Uur, Telefoon, Fax, Website en meer van deze onderneming. 3.0 Cybo Score. Review op Cyb

Ons menu - hula.b

 • Ontdek het restaurant KAMELEON in Heule: foto's, beoordelingen, menu's en reserveer in één klikKAMELEON - Eetcafé - West-Vlaanderen HEULE 850
 • With Lekker in de buurt you can search for the best restaurant, snackbar, tavern, pub, in your area or anywhere you go
 • Keuken op tijd hersteld voor opening. Kortrijk Chef-kok Thijs Clinckemaillie kan morgen toch zijn nieuwe horecazaak in Heule openen. Vanzelfsprekend was dat niet
 • See 1 photo and 1 tip from 152 visitors to 't Rattenkasteel. Altijd lekker! Zeker een aanrader
 • t Rattenkasteel. Wittestraat 2, Heule. 056/35 15 19. http://www.rattenkasteel.be. t Rattenkasteel. Kenmerken: Traiteur. Tuinterras. DJ. Contactpersoon
 • Alles wat je moet weten over Hof ter Brugge (Rattenkasteel) met alle routes en bezienswaardigheden in de buur

Rattenkasteel, Heule Het zogenaamde 'Rattenkasteel' aan de Flick

 1. Voor reservaties werken wij enkel telefonisch. Restaurant 't Rusteel Heulestraat 168 8560 GULLEGEM België +32 56 35 65 64 Openingsuren
 2. Alles wat je moet weten over 'T Rattenkasteel met alle routes en bezienswaardigheden in de buur
 3. Restaurant T Rattenkasteel in Heule, discover information, meat, menus and ratings from expert on this restaurant, online reservation, Belgian, French cuisin
 4. Annonce ImmoVlan: Zeer goed gelegen mooi duplex appartement met 2 slaapkamers te Heule ! Dit appartement beschikt over : * Inkomhal * Ruime leefruimte * Ingerichte..
 5. Online menukaart restaurant Rattenkasteel ('t) Bestaat dit restaurant niet meer? » Meld het on
 6. In het West-Vlaamse dorp Heule heeft iedere inwoner zeker wel eens gefeest in 't Rattenkasteel. De oude paardenstallen van het omwalde kasteeltje, dat.
 7. Openingsuren Restaurant Rattenkasteel te Heule. Adres Restaurant Rattenkasteel: Wittestraat 2, 8501 Heule. Categorie: Restaurant

Het kasteel van Heule werd tussen 1883-1895 opgetrokken in eclectische stijl door de belangrijke Heulse familie Goethals. Een laat 19de-eeuws park met vijver, gazons. Rattenkasteel. Wittestraat 2, Kortrijk . HULA. Wittestraat 2 . T' Baguetje Heule. Gullegemsestraat 32 . We zullen u op de hoogte stellen wanneer er iets gebeurt.

Op woensdag 15 januari wordt de priorij O.L.V. ten Hove, beter bekend als het Rattenkasteel, openbaar verkocht. Groen, SP.A-plus en WGB kondigen via een o.. Estethiek Stephanie biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be. Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt Chef-kok Thijs Clinckemaillie (28) kan na lang wachten 't Rattenkasteel in Heule verbouwen tot brasserie Hula. De bouwvergunning heeft hij sinds deze week op zak

Jonge chef-kok koopt Rattenkasteel Kortrijk Regio HL

In 1942 verscheen zijn boek Heule. pastorie, kasteel en park, station, Heerlijkheid, Rattenkasteel, Warandekapel, kloostercomplex en nog veel meer Alle restaurants in Heule. Op Pocketresto.be vind je informatie over elk restaurant, brasserie, bistro of eetcafe in Heule Restaurant Bistro Rattenkasteel. Wittestraat 2 8501 Heule. Brasseries. Openingsuren: Nu open Vandaag open 12:00 - 22:00 Morgen open 12:00 - 14:00. Kaart van Wouter Schoutstraat, Kortrijk (Heule). Straten van Belgi Discover Restaurants in Heule with the help of your friends

Rattenkasteel - Restaurant - Heule - 1 Photo Faceboo

Elke dinsdag krijgen de kindjes een vers stuk fruit, gesponsord door de Ouderraad Kaart van Vlasmolenstraat, Kortrijk (Heule). Straten van Belgi Pizza Borsalino Heule Kortrijk postal code 8501. See 3 social pages including Facebook and Foursquare, Hours, Phone and more for this business. Review on Cybo 30 maart 2014 - korte scènes - Rattenkasteel - Heule 27 maart 2014 - 20u - korte scènes - voorstelling boek Gerard Debaets - OC De Vonke.

Best Dining in Kortrijk, West Flanders Province: See 11,452 TripAdvisor traveler reviews of 292 Kortrijk restaurants and search by cuisine, price, location, and more Rondleiding te Waarschoot aan kerk en rattenkasteel - Gids: Hubert Reyniers. Start om 14.30 u. aan het Rattenkasteel. Einde rond 17 u. Inschrijven tot 27/6/2009 (het. Wittestraat 2, 8501, Heule. Bistro,DAGMENU,Feestzaal,Restaurant 't Rattenkasteel wittestraat 2 8501Heule 056/35 15 19,Paling,diner en dance,kreeftenfestival Get address of Vier Linden, heule - Kortrijk, submit your review or ask any question about Vier Linden, heule, search nearby places on map. 't Rattenkasteel 440m Betaalbare schoorsteenveger Kortrijk ☎ 078-482879 30 jaar ervaring Lid Federatie van Belgische Schoorsteenvegers Gratis bestek Herstellingen 7/

't Rattenkasteel wordt op 1 augustus brasserie Hula - Het Nieuwsbla

 1. Todo sobre Noen Restaurante en Heule. broodjeszaak - tearoom - snacks Omdat versheid en kwaliteit onze stokpaardjes zijn, worden de groenten zelf uitgekozen op de.
 2. In Heule und Umgebung standen zu dieser Zeit mehr als Rik Tanghe - DVV, NV Potteau Labo, NV Deuren Defoort, 't Rattenkasteel, Debaillie Filip NV, Debonné.
 3. Onze recensent bezoekt elke week onafhankelijk een restaurant
 4. Voorheen was daar horecazaak 't Rattenkasteel gevestigd, een naam die nog altijd tot de verbeelding spreekt in Heule

Openingsuren Restaurant Bistro Rattenkasteel in Heule

Cattebeke Nic is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met Cattebeke Nic en anderen in contact te komen. Facebook geeft mensen de kans om te delen.. Foto's van restaurant Rattenkasteel ('t) souschef Social Food Network. Over souschef. Meer info; Contact; Disclaimer; Wedstrij Tout sur Noen Restaurant à Heule. broodjeszaak - tearoom - snacks Omdat versheid en kwaliteit onze stokpaardjes zijn, worden de groenten zelf uitgekozen op de markt

Welkom in ons huis voor kraakverse wafels en pannekoeken, dagverse taart, geurende koffie, thee en zoveel meer. Geniet nooit met mate Etentje ouderraad & medewerkers Rattenkasteel. Subpagina''s (3): Animatienamiddag Etentje ouderraad & medewerkers Rattenkasteel Kerst op school. Comments 04 Kameleon Heule Y. 05 de heeren van ' t Rattenkasteel Heule Y '0'Caricole Oost-Duinkerke Y '00000001 Bistro Desanto Kortrijk. Uitgave van Heule Rondt naar aanleiding van het nieuwe wielerseizoen, de doortocht van de Ronde en de kandidatuur Dorp van de Ronde 2014 Prado reunion op 21 September 2013 te Heule in t Rattenkasteel Wittestraat 2 8501 Heule om 18 30 u 056 35 15 19 kl..

t Rattenkasteel. Wittestraat 2, Heule. 056/35 15 19. http://www.rattenkasteel.be. De Vlaschaerd. Rembertstraat 2, Veldegem. 050/33 25 28. De Zuiderkroon Zonnepaneel poetsen Kortrijk ☎ 078-482625 30 jaar ervaring Lid Federatie van Belgische Ruitenwassers Gratis offerte! Professionele Ruitenwasser Heule heeft een paar merkwaardige troeven: kerk, pastorie, Kasteel en park, Hugo Verriesthuis, het Hof van Heule, het Rattenkasteel, Preetjes molen, de. Restaurants in Heule. Find and connect with local places by logging in or creating a Facebook account. Rattenkasteel. Restaurant. 81 likes. Pita Orfei. Kebab Shop

Map of Vlasmolenstraat, West Flanders (Kortrijk Region, Kortrijk, Heule). Streets of Belgiu Het Rattenkasteel - Heule 't Paenhuys - Dentergem De Zandberghoeve - Oedelgem Salons Saint Germain - Diksmuide Goed ten Houte - Kortrij Certificat de ramonage Kortrijk ☎ 078-482879 30 jaar ervaring Lid Federatie van Belgische Schoorsteenvegers Gratis bestek Herstellingen 7/ HULA is de Latijnse naam voor Heule én de nieuwe zaak van Thijs We arriveren bij het voormalige Rattenkasteel en installeren ons in het nagelnieuwe.

Best European Restaurants in Heule, Kortrijk: Find TripAdvisor traveler reviews of Heule European restaurants and search by price, location, and more De plechtige eredienst werd opgeluisterd door het Gemengd Zangkoor Sint Eutropius uit Heule. Patricia en het voltallig personeel van restaurant 't Rattenkasteel... Soon online ! Doorniksesteenweg 15,8500 Kortrijk | Telefoon: 056 44 45 42 | info@blauwehoeve.b

Welkom bij Bistro Marie-Jo - Gezellige bistro in hartje Wevelgem sinds 2008, onder leiding van zaakvoerder en chef kok Michael Nuytten. In retro stijl , met ruim. Restaurant Rattenkasteel. Opleiding. HOGENT. Spes Nostra Heule. Heule. Spes Nostra Heule. Heule. Huidige woonplaats en geboorteplaats. Heule. Huidige woonplaats.

Het Rattenkasteel - Wikipedi

In 2010 opent Davy Schellemans Veranda. Het eenvoudige concept van het restaurant is meteen een schot in de 8501 HEULE. Mijnheer de Voorzitter, 11u30 Bijeenkomst in restaurant 't Rattenkasteel. 12u00 Begin Algemene Jaarlijkse Statutaire Vergadering Restaurant Ter Leepe in Zedelgem, discover information, meat, menus and ratings from expert on this restaurant, online reservation View hula.be,HULA is een ode aan Heule. Een correcte brasserie met een feestzaal tot 100 pers., grote tuin en klassieke maar originele keuken Om 12.30 uur werd iedereen verwacht in het Rattenkasteel in Heule, voor een gezellig diner. Het sprankelend aperitief met lekkere hapjes streelden onze tongen. Daarna.

Hula UiT in Zuidwes

't Gemeentehuis in Heule - West Flanders - Contact Us, Phone Number, Address and Map Restaurants. Find us at Heuleplaats 7 in Belgium Map of Wouter Schoutstraat, West Flanders (Kortrijk Region, Kortrijk, Heule). Streets of Belgiu rattenkasteel. Opleiding. Spes Nostra Heule. Heule. Huidige woonplaats en plaats van herkomst. Heule. Huidige woonplaats. Heule. Plaats van herkomst. Favorieten. Andere Feestzalen 't Waaihof en Brasserie De Laiterie in Kortrijk - Maatwerk in feesten en evenemente

Hula, Heule - Restaurantbeoordelingen - TripAdviso

Mooi weer voor het KLJ tractortreffen in Heule aan het Rattenkasteel op 14 en 15 augustus. bij het binnenkomen, deze mooie SFV Vierzon tractoren. Lanz Bulldo Bekend van 't Rattenkasteel in Heule, laatst gesignaleerd in de Novotel in Gent (waar hij zaakvoerder was). Maar dat is alweer tien jaar geleden... Christophe zou in. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get.

Heule Bezienswaardigheden - Telenet

View Arne Declerck's profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Arne has 8 jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn. Food; Coffee; Nightlife; Fun; Shopping; Food. 't Rattenkasteel. Wittestraat 2, Heule, Heule, West-Vlaanderen. Restaurant · 1 tip. About; Blog Restaurant Rattenkasteel. Heule. See Photos: Patje Vanmeenen. See Photos: Patricia Vanmeenen. See Photos: Van Meenen Schelstraete Patrick. VAN MEENEN NV. Oostrozebeke. Bij de inrichting van restaurant Hula in Heule maakte interieurbedrijf Potteau Tot voor enkele jaren was restaurant 't Rattenkasteel een gevestigde naam in Heule

Rattenkasteel - Erfgoedobjecten - Inventaris Onroerend Erfgoe

West-Vlaanderen heeft een hoge concentratie jong culinair talent. Daarbij past ook Damier, een oud hotel met jonge koks die instaan voor actueel culinair. Indien je bier nodig hebt, je weet ons te vinden he :) #heule #rattenkasteel. 0 replies 2 retweets 3 likes. Reply. Retweet. 2. Retweeted. 2. Like. 3. Liked. 3. Thanks SPECIAL WEET WAT JE EET 1 Dit is een oude techniek van zeevissers. Om de vis vers te houden en uitdroging te voorkomen, wordt hij besproeid met water. Per slot van.

Izegemsestraat 434, Heule, Kortrijk - Real

We arriveren bij het voormalige Rattenkasteel en installeren ons in het Thijs en Aurélie weten duidelijk waar ze mee bezig zijn en dat kan Heule en contreien. heule - industriezone 34022b080 heulebos 34022b091 rattenkasteel-heule versp.bew. 34022b111 tinnekenswijk 34022b112 kapel o.l.v. ter warande 34022b122 waterhoek 34022b20 Heule, Kortrijk, restaurant, brasserie, feestzaal, Thijs Clinckemaillie, Aurélie Reynaert, brunch, Rattenkasteel Welkom bij het Hemelhof De familie De Mets ontvangt u in het veelzijdige en gastvrije Hemelhof voor uw lunch, dinner of feest. Gezellig in ons restaurant, voor. Bij De Oudjes In Heule 666m. De Rembrandt 684m 't Rattenkasteel 684m. stal hulsterlo 685m. Noordstar Heule 698m. HULA 716m 't Rattekasteel 719m. KdNS - Noordstar.

Stad Kortrijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan De Warande juli 2012, definitieve vastelling RUP door Gemeenteraad Colofon Dit document is een publicatie van: Intercommunale. View Kim Declercq's profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Kim has 2 jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn. Objet Statut du classement? Année de construction/architecte Section communale Adresse Coordonnées Numéro d'inventaire Illustration (nl) Parochiekerk Sint-Amandu

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *