Havendag gent programma

Vlaamse Havendag - Welkom in jouw haven op 17 september 2017

 • Op zondag 17 september zetten de havenbedrijven van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge opnieuw hun deuren open. 100.000 enthousiaste bezoekers zijn tijdens de 5de editie van de Vlaamse Havendag op ontdekkingstocht gegaan doorheen onze zeehavens
 • Tijdens deze vijfde Vlaamse Havendag kan jong en oud een unieke blik werpen achter de schermen van de Vlaamse havens. Vlaamse Havendag - 17 september 2017 - Ontdek het programma van de havens in jouw buurt
 • Vlaamse Havendag. 14K likes. De vijfde Vlaamse Havendag gaat door op zondag 17 september 2017. Op die dag openen de havens van Antwerpen, Gent, Oostende..
 • EVENT - 21 september 2017 - Gekaderd in de Vlaamse Havendag, bood de Gentse Havendag vorige 'autoloze zondag' een omvangrijk bezoekersprogramma. persblog.be koos voor het light programma en bleef hangen bij het startpunt van het evenement, namelijk de Rigakaai aan het Grootdok
 • Kom op zondag 17 september 2017 naar de Vlaamse Havendag en ontdek de haven in jouw buurt. Welkom in jouw haven! Info en programma op www.vlaamsehavendag.be

Programma - Vlaamse Havendag

 1. Op zaterdag 25 juni vindt voor de twee keer de Open Havendag plaats. Het grote publiek kan die dag de vier Vlaamse zeehavens bezoeken. De havens van Oostende, Zeebrugge, Gent en Antwerpen hebben een uitgebreid en boeiend programma samengesteld
 2. gent de gentse haven komt naar je toe! oostende focus op blauwe groei samenstelling programma vlaamse havendag alain d'hooghe, creatie, vormgeving en opmaa
 3. Op de Vlaamse Havendag, op 17 september, ontdek je hoe dat precies in zijn werk gaat. De Gentse haven schakelt zich in het globale Vlaamse programma in. Het is de vijfde maal dat we aan dit event deelnemen, zegt Johan Bresseleers namens de haven van Gent
 4. De tweede Vlaamse Havendag had als slogan 'Is dit jouw beeld van de haven'. De bedoeling was om het brede publiek vertrouwd te maken met de veelzijdigheid van het havengebeuren. Drieduizend geïnteresseerden bezochten het Jobevent in Antwerpen. Er waren vacatures voor heel wat jobs in zowat alle sectoren van de haven
 5. De activiteiten op de Havendag in Gent zijn geconcentreerd rond 3 dokken. Aan de Rigakaai (aan het Grootdok), het Mercatordok en het Kluizendok zijn de Havendagdorpen. Bezoekers zijn welkom voor een hapje, een drankje en een streepje muziek voorzien door Gent Festival van Vlaanderen

Vlaamse Havendag - Home Faceboo

Vlaamse Havendag @VlaamseHavendag Op zondag 17/09/17 ontvingen de havens van Antwerpen, Gent, Oostende & Zeebrugge meer dan 100.000 bezoekers tijdens de 5e #vlaamsehavendag Vlaamse Havendag in Gent 17 september . en we bieden bezoekers ook een inhoudelijk programma aan met sessies, presentaties en trainingen, gaat Visser verder. Zaterdag 14 september 2019 trekt Gent Festival van Vlaanderen het cultuurseizoen op gang met OdeGand. Vaar mee langs de vele cultuurhistorische parels van Gent en lik duimen en vingers af met heerlijke acts. Laat je onderdompelen in tal van verrassende muziekgenres die gaan van wereldmuziek tot puur klassiek

Ruim 76.000 bezoekers op de vierde Vlaamse Havendag Meer dan 76.000 mensen brachten op 20 september 2015 een bezoek aan de havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge, die in het kader van de vierde Vlaamse Havendag hun terreinen openstelden De havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge laten bezoekers proeven van werken, leven en beleven in en rond de haven. Via de gloednieuwe website die zopas online werd gezet, kunnen bezoekers het uitgebreid programma ontdekken De havens van Gent, Zeebrugge, Antwerpen en Oostende hebben voor een origineel programma gezorgd dat groot en klein zal verrassen. Na de succesvolle eerste Havendag in 2008 organiseert de Vlaamse Overheid in samenwerking met de havenbedrijven van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge voor de tweede keer een grote opendeurdag

Programma havendagen 2017. Geplaatst op maart 28, 2017 | Door thehens. Categorie: Meest recente berichten. Voorbereidingen havendagen 2019 begonnen Vlaamse Havendag 2017- programma MDK Binnenkort meer info over het programma van MDK op de Vlaamse Havendag Kijkje in vier havens op Vlaamse Havendag. GENT - De vier grote zeehavens in Vlaanderen houden zondag open huis tijdens de Vlaamse Havendag. Bezoekers zijn welkom in Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge

In Gent zijn er gemiddeld 1.000 tot 1.500 vacatures, en de haven van Zeebrugge heeft momenteel ongeveer 1.050 jobopeningen. Het volledige programma van de Vlaamse Havendag staat op www. De vijfde editie van de Vlaamse Havendag werd georganiseerd door de Vlaamse Havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge en door de Vlaamse Overheid. Het boeiende en veelzijdige programma lokte 100.000 bezoekers, tot grote vreugde van de havens en havenbedrijven. Havens hebben een draagvlak nodig bij de bevolking, beseft Ben Weyts Het motto van de Vlaamse Havendag is dan ook niet toevallig 'Verruim je kijk op de haven'. Elk van de vier Vlaamse havens maakt een eigen programma, geschikt voor een ruim publiek en gebaseerd op de lokale bijzonderheden Bezoek Galloo Gent tijdens de Vlaamse Havendag. Zondag aanstaande, 22 september is er opnieuw de Vlaamse Havendag en ook dit jaar gooit Galloo Gent voor deze gelegenheid zijn deuren open. Dit jaar heeft het Havenbedrijf Gent de handen in elkaar geslagen met Gent Festival van Vlaanderen

EVENT - Bootje varen tijdens Gentse Havendag - persblog

 • Vlaamse Havendag. Public · Hosted by Vlaamse Havendag. Interested. Gent, Oostende en Zeebrugge. 1.1K Went · 132 Interested. Share this event with your friends.
 • Nieuw nautisch event! Tijdens de Zeeuwse Havendagen is er dit jaar een nieuw nautisch event in de vorm van professioneel sloeproeien. In samenwerking met Stichting Carlot zal dit evenement op zondag 24 juni plaatsvinden en er zal geroeid worden van Breskens naar Terneuzen
 • Programma en inschrijven Klik op een van de volgende locaties voor het volledige programma en inschrijvingsmogelijkheden voor de gratis rondvaart. Rondvaart Vlissingen. Rondvaart Terneuzen-Gent. Rondvaart Gent-Terneuzen. Tag North Sea Port op Facebook of Instagra
 • Vlaamse havendag. We starten op zondag 20 september met onze deelname aan de 'Vlaamse Havendag'. Ontdek de haven vanop het kanaal, snuif de sfeer op in de havendagdorpen of kom op bezoek bij één van de ruim 20 deelnemende bedrijven waaronder ArcelorMittal Gent! Inschrijven is niet nodig
 • Op de Havendag ontdekt men de haven op een unieke wijze. Het havengebied ligt ten noorden van de stad Gent tot 25 kilometer ver. Een gebied dat 61.000 mensen werk verschaft in een 300-tal bedrijven aan weerszijden van het Kanaal Gent-Terneuzen
 • jouwhaven! #ontdekdehaveninjouwbuurt! Bekijk het programma op www.vlaamsehavendag.be. We wensen jullie allemaal een zonnige, boeiende en leuke Vlaamse Havendag

Voor het volledige programma kan je altijd eens kijken op www.vlaamsehavendag.be Havendag 2015 Havendag, Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge, Post navigation Met als thema Welkom in jouw haven! Ontdek de haven in jouw buurt vindt zondag de vijfde editie plaats van de Vlaamse Havendag. Jong en oud kan dan een kijkje nemen achter de schermen van de havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge

Vlaamse Havendag 2017 - YouTub

Na de succesvolle edities van 2008, 2011, 2013 en 2015 zetten de havenbedrijven van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge op zondag 17 september hun deuren weer open Gent Autovrij staat ook garant voor een dag fietsplezier. Dat is dit jaar niet anders. Een bewegwijzerde fietsroute (25 km) leidt bezoekers van het Emile Braunplein naar de Gentse haven, waar er in het kader van de Vlaamse Havendag (www.havendag.be) veel te beleven is Get address of Vlaamse Havendag - Ghent, submit your review or ask any question about Vlaamse Havendag, search nearby places on map. Gent. 4 ★ B&B Villa Emma.

Vlaamse havendag zet deuren open voor het publiek - kmoinsider

 1. Verruim je kijk tijdens de Vlaamse Havendag op 25 juni. Kom op zaterdag 25 juni naar de Vlaamse Havendag en ontdek wat er écht reilt en zeilt in onze vier Vlaamse havens. De havens van Antwerpen.
 2. Ontdek onze actuele programmatie voor Kinepolis Gent. De volledige programmatie is beschikbaar tot 09-04-2019. De programmatie die loopt tot 16-04-2019 zal beschikbaar zijn vanaf 08-04-2019 18:00
 3. ken, Waterschuifbaan, Waterballen, Springkussens, Draaimolen: Rollandthof: 12:00: Tokkelen en Abseile
 4. Tijdens de vierde Vlaamse Havendag Gent en Oostende openen op zondag 20 september de deuren. Als bezoeker kom je waar je programma, met eventuele wijzi-.
 5. Gent is hip, stads en Bourgondisch, nooit saai. Kom eens proeven van de eigenzinnige stadsenergie van Gent tijdens de Gentse Feesten, vlei je neer in een zitje in één van de vele theaters of vergaap je aan de kwalitatieve klassieke en hedendaagse tentoonstellingen in Gent. Snuister. Beleef

Video:

Gentse Havendag wil publiek charmeren en informeren - Made in

Op de Havendag ontdek je de haven echt van binnenuit. Het havengebied ligt ten noorden van de stad tot 25 kilometer ver. Een gebied dat 61.000 mensen werk verschaft in een driehonderdtal bedrijven aan weerszijden van het Kanaal Gent-Terneuzen Bezoek Galloo Gent tijdens de Vlaamse HavendagZondag aanstaande, 22 september is er opnieuw de Vlaamse Havendag en ook dit jaar gooit Galloo Gent voor deze gelegenheid zijn deuren open.Dit jaar heeft het Havenbedrijf Gent de handen in elkaar geslagen met Gent Festival van Vlaanderen.Het resultaat is een spetterend Havenfestival, waarbij de.

Tweede Vlaamse Havendag Port of Antwer

 1. Wie wil deelnemen aan de Vlaamse Havendag, neemt best eerst een kijkje op de site www.vlaamsehavendag.be. Het programma oogt veelbelovend. De website die sinds vandaag online is, is geoptimaliseerd voor zowel computer, tablet als smartphone en geeft een volledig overzicht van het programma in de vier Vlaamse havens
 2. Nu zondag zetten de havenbedrijven van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge hun deuren weer open ter gelegenheid van de Vlaamse Havendag. Enkele tips voor wie techniek wil zien. In het programma van de dag zitten namelijk enkele firma's die van techniek hun bron van inkomsten gemaakt hebben of.
 3. Contactgegevens, kaart en routebeschrijving, contactformulier, openingstijden, diensten, beoordelingen, foto's, video's en aankondigingen van Havendagen Terneuzen.

Op zaterdag 25 juni vond voor de tweede keer de Vlaamse Havendag plaats. Het grote publiek kon die dag de vier Vlaamse zeehavens bezoeken. De havens van Oostende, Zeebrugge, Gent en Antwerpen hadden een uitgebreid en boeiend programma samengesteld Samen met het Festival van Vlaanderen wordt er aniamtie en muziek voorzien op enkele kaaien en bedrijventerreinen langs de dokken en het Kanaal Gent-Terneuzen. De Havendag, zondag 22/9 van 10 tot. In the run up to Brexit, the port of Zeebrugge has presented 2 tools to allow a fluent flow of cargo to and from the...read more + Rail link Zeebrugge Dourges as from February As from 12 February 2019 the port of Zeebrugge will be connected by rail with the multimodal platform Delta 3 in Dourges, Northern France Op zondag 17 september zetten de havenbedrijven van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge opnieuw hun deuren open. In samenwerking met de Vlaamse overheid organiseren ze dan de vijfde Vlaamse Havendag, waar jong en oud een unieke blik kan werpen achter de schermen van de Vlaamse Havens Geen idee waar de dingen vandaan komen? Je komt het te weten op de eerste Vlaamse Havendag op zaterdag 5 juli. Dan zetten de Vlaamse havens (Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge) hun deuren open voor een spetterende dag boordevol leuke activiteiten

Vlaamse Havendag - Vlaamse havens zetten deuren open Gent, Oostende en Zeebrugge. Verspreid over de vier havens vinden een honderdtal activiteiten plaats. Het volledige programma van de. Zo'n 75.000 mensen hebben de derde Vlaamse havendag bezocht. Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits maakte het resultaat bekend tijdens haar slottoespraak op de havendag.

De Vlaamse Havendag is niet alleen een ideaal moment om een kijkje te nemen achter de schermen van de havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge, maar ook om er op zoek te gaan naar een job Kom naar de Open Havendag . Adres Portaal van Vlaanderen, Binnenvaartweg 9 Terneuzen. Indien u met eigen vervoer komt, treft u onderstaand de routebeschrijvingen vanuit Gent (Belgïe), va de R4, vanuit Bergen op Zoom, via de A58 en vanuit Vlissingen en Middelburg via de Westerscheldetunne Tweede Vlaamse Havendag verruimt kijk op havenactiviteiten 07 juni 2011 - VLAANDEREN. Op zaterdag 25 juni vindt voor de twee keer de Open Havendag plaats. Het grote publiek kan die dag de vier Vlaamse zeehavens bezoeken. De havens van Oostende, Zeebrugge, Gent en Antwerpen hebben een uitgebreid en boeiend programma samengesteld Nu zondag Vlaamse Havendag. 14 September 2017 - 09:44BREAKING. VLAANDEREN - Nu zondag is het de Vaamse Havendag. In de havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge is er van alles te beleven Havendag 20 september te Gent - bezoek ons! De Gentse haven, dat is gewoonweg jouw dagelijks leven! Onder dat motto promoot de haven haar programma voor de Vlaamse havendag op 20 september

17 september Vlaamse Havendag in Gent - Maritiem Nieuws

 1. Komt u op zondag 15 september 2019 ook naar de stad? Antwerpen Autovrij is al meer dan tien jaar een feest dat in het teken staan van een betere en duurzame mobiliteit
 2. Een heerlijke najaarszon, veel volk, een enthousiaste sfeer en een uniek programma: dat alles maakte van de derde Vlaamse Havendag een echt havenfeest. De havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge lieten op zondag 22 september tienduizenden mensen proeven van werken, leven en beleven in en rond de haven
 3. Gent Festival van Vlaanderen stelde deze voormiddag in de plantentuin aan de Ledeganckstraat het programma 2013 voor. Opvallende zaken in de 56ste editie in een notedop zijn: bovenop een elfde.
 4. (Belga) De Vlaamse Havendag is niet alleen een ideaal moment om een kijkje te nemen achter de schermen van de havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge, maar ook om er op zoek te gaan naar een job. De havens hebben immers duizenden vacatures
 5. jouwhaven stel je programma..
 6. Zaterdag vindt het slotfeest van '150 jaar Schelde Vrij' plaats, en zondag staat de derde editie van de 'Vlaamse Havendag' op het programma. De ideale gelegenheid om alle verborgen hoekjes van de haven te verkennen

Het programma, de bezoekuren en eventuele veiligheidsvoorschriften per locatie vindt u hier. Gent: havendag beleven in drie 'Havendagdorpen' Gent concentreert alle activiteiten rond drie 'Havendagdorpen' Programma Toervaart. Volledige stemming van de Kattendijksluis tot 21/4/2019 wegens herstellingswerken. PH Gent Ketelvest. PH Lier. PH Brugge Coupure. Havenreglement Haven Gent is onderdeel van de nieuwe fusie-haven North Sea Port. Dit is een grensoverschrijdende haven die de havengebieden van Vlissingen, Terneuzen en Gent samenvoegt. Door haar centrale ligging midden in het logistieke hart van Europa is Nort Sea Port een economische draaischijf

Vlaamse Havendag (@VlaamseHavendag) Twitte

De vijfde editie van de Vlaamse Havendag werd georganiseerd door de Vlaamse Havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge en door de Vlaamse Overheid. Het boeiende en veelzijdige programma lokte 100.000 bezoekers, tot grote vreugde van de havens en havenbedrijven De open havendag kwam wat langzaam op gang, maar aan het begin van de middag werd het al snel drukker. Bezoekers konden een rondvaart maken over het kanaal Gent-Terneuzen tot Sluiskil-Oost waar de kunstmestfabriek Yara gevestigd zit Geef met een Italiaanse Ape of bakfiets net dat ietsje méér aan uw evenement en verwen uw gasten met verrukkelijke foodtruck catering.Bij Bon Goesta kunt u een foodtruck bestellen voor al uw events, van bedrijfsfeesten en beursstanden tot fotoshoot, opendeurdagen, huwelijksfeesten en meer De Vlaamse Havendag in de haven van Gent : activiteit in de kijker! Bekijk het volledige programma op www.vlaamsehavendag.b

Het gaat om de havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge. Op de Vlaamse Havendag kunnen heel wat havenbedrijven bezocht worden. In Kalllo stelt de douane hun werking voor met de motorrijders en het hondenteam en ook de Harmonie zal er zijn In de haven van Gent werden er wonen & werken routes uitgetekend alsook ecologische fietsroutes en kunnen er heel wat familiebedrijven bezocht worden. In de haven van Zeebrugge en Antwerpen wordt er tijdens de Vlaamse havendag eveneens een jobbeurs georganiseerd. De havens openen hun deuren van 10.00 uur tot 19.00 uur

Daarom hebben we alle activiteiten tijdens de Wereldhavendagen ondergebracht in zes duidelijke thema's. Leer onder andere meer over de beroepen, nieuwe technologieën en de complexe logistiek van de Rotterdamse haven en kom meer te weten over de ambities voor schoonste haven ter wereld Universiteit Gent, gelegen in de voorhaven van Oostende. Het Op de Vlaamse Havendag kom je meer te weten over de activi-teiten van GreenBridge. Fietspunt 0

Organisatie bezoek minister aan de vier Vlaamse havens (Antwerpen, Gent, Oostende, Zeebrugge) tijdens de Vlaamse Havendag, ism kabinet, havenbesturen en deelnemende bedrijven Nazorg Opkomst: 75.000 bezoekers Op zondag 17 september nemen we deel aan de Vlaamse Havendag van 10u tot 17u. programma van de Vlaamse Havendag - Haven van Gent via : default/files. Havenfestival Gent is een hele dag zal zich speciaal voor de Havendag in dit bovenmaatse kledingstuk hijsen en de massapicknick live opfleuren. De picknickjurk is.

35.000 bezoekers op de Vlaamse Havendag in Gent - Maritiem ..

Hotelschool Gent Lange Violettestraat 12 Nieuwen Bosch Humaniora Lange Violettestraat 65 Taalkamp Nederlands, Gent, vzw Roeland, 2 - 15 juli 2016 Nog 61 dagen! Op zondag 17 september 2017 gooien Port of Antwerp, Haven van Gent, Haven van Oostende, Port Authority Zeebrugge - MBZ de poorten op voor..

OdeGan

De havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge hebben zondag 100.000 bezoekers aangetrokken tijdens de Vlaamse Havendag. Minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts (N-VA) sprak van. Op zondag 17 september neemt Transport Mervielde deel aan de Vlaamse Havendag. programma van de Vlaamse Havendag - Haven van Gent via : default/files. Vlaamse havendag Vlaamse havendag Na de succesvolle edities van 2008, 2011 2013 en 2015 hebben de havenbedrijven van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge hun deuren weer opengezet op zondag 17 september 2017. 100.000 enthousiaste bezoekers zijn tijdens deze 5de editie van de Vlaamse Havendag op ontdekkingstocht gegaan doorheen onze zeehavens

2 Vlaamse havendag 5 juli 2008 in Gent De havendag is een Vlaams initiatief en ging voor de eerste maal door op zaterdag 5/7 van 11u tot 17u en dit in alle Vlaamse havens : Gent, Zeebrugge, Oostende en Antwerpen De Vlaamse Havendag speelde zich in Antwerpen af onder een aangename zon. Dat bracht in de vroege voormiddag al heel wat volk op de been bij het Havenhuis, dat het brandpunt vormde van een programma dat (ver) uitzwermde over de haveninstallaties op Linker - en Rechteroever

vlaamsehavendag.be Home - VlaamseHavendag.b

Met als thema Welkom in jouw haven! Ontdek de haven in jouw buurt vond vandaag de vijfde editie plaats van de Vlaamse Havendag. Jong en oud kon een kijkje nemen achter de schermen van de havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge. De vier Vlaamse zeehavens zijn samen goed voor 230.000 banen Nieuws Nog niets gepland op zondag 17 september? Breng dan eens een bezoekje aan onze douaniers te Antwerpen, Gent of Zeebrugge tijdens de Vlaamse Havendag Ontdek het volledige programma van de haven van Gent » Neem in Oostende deel aan de Havenwandeling en ontdek de evolutie van de Oostendse haven van 2008 tot nu. Je kan er ook een bezoek brengen aan een heuse jobbeurs Draai mee op zee Vlaamse Havendag groot succes. In de haven van Gent werden zowel de veerboten van Langerbrugge als Terdonk in het programma betrokken, en was ook de ZEESCHELDE. Bekijk hier de rangschikking en alle resultaten van je favoriete club, zowel van de reguliere competitie als bekercompetitie

Vlaamse Havendag verruimt kijk op havenactiviteiten - KMOinside

Havendag Gorinchem &Slot Loevestein Langs Schelde en Westerschelde naar Gent. Met een gevarieerd programma reizen we een week lang met de camper langs pittoreske. Succesvolle #Gentse #havendag #Kluizendok #impressies @HavenGent @HoGentFBO #logistiek #sunisshining #veelvolk Twitter may be over capacity or. 17 september 2017 PROGRAMMA & INFORMATIE. WELKOM IN JOUW HAVEN! Vlaamse Havendag, zondag 17 september 2017 ALLE INFORMATIE OP VLAAMSEHAVENDAG Wil je de haven op een andere manier leren kennen, dan moet je vandaag zeker naar de eerste editie van de Vlaamse Havendag.Dertig bedrijven en organisaties laten voor een keer pottenkijkers toe

De Vlaamse havendag - Vivat

Ment Tv Wijmenstraat 21E, Gent . MENT TV Wijmenstraat 21 E, Gent. Zo'n 75.000 mensen hebben de derde Vlaamse havendag bezocht. Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits maakte het resultaat bekend tijdens haar slottoespraak op de havendag in Gent

Programma havendagen 2017 - vrijdag 5 juli 18

Een behoorlijk indrukwekkend transport in de haven van Gent vanmorgen Programma Terneuzen. Open Havendag Terneuzen juni a.s. zetten havenbedrijven hun poorten wijd open en presenteren zich tijdens de traditionele tweejaarlijkse Open. 3.500 mensen geëvacueerd voor verdacht pakket in Gent Maandag werd er rond half drie een verdacht pakket.. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's.

Flanders Port Area: tweede Vlaamse Havendag op 25 juni 2011. Op zaterdag 25 juni vond voor de tweede keer de Vlaamse Havendag plaats. Het grote publiek kon die dag de vier Vlaamse zeehavens bezoeken. De havens van Oostende, Zeebrugge, Gent en Antwerpen hadden een uitgebreid en boeiend programma samengesteld. Verruim je kijk tijdens de Vlaamse. Je komt het te weten op de Vlaamse Havendag. De campagne start op 10 juni en wordt in de vier zeehavens zelf ondersteund met sterke lokale campagnes. U vindt het programma van de havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge op de programmawebsite: www.vlaamsehavendag.be. Voor meer informatie: Luc De Seranno woordvoerder van minister Peeter Organisatie bezoek minister aan de vier Vlaamse havens (Antwerpen, Gent, Oostende, Zeebrugge) tijdens de Vlaamse Havendag, ism kabinet, havenbesturen en deelnemende bedrijven Nazorg Opkomst: 75. Havendag Het is vandaag bovendien Vlaamse Havendag, het ideale moment om een kijkje te nemen achter de schermen van de Vlaamse havens. Het volledige programma van de Vlaamse Havendag staat op www.vlaamsehavendag.be

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *