Restaurant militair museum soesterberg

Wordt het genieten van het mooie uitzicht vanaf de espressobar of het buitenterras met uitzicht op Park Vliegbasis Soesterberg? Maak je bezoek aan het NMM extra bijzonder met een van onze horeca arrangementen. Restaurant. Op de begane grond van het museum vindt u het restaurant, van waar u de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van ons terras Restaurants in de buurt van Nationaal Militair Museum op TripAdvisor. Lees reizigersbeoordelingen van eetgelegenheden in de buurt van Nationaal Militair Museum, Soest, Nederland en zoek op prijs, locatie en meer

Eten en drinken - Nationaal Militair Museum

 1. National Military Museum, Soest Picture: Militair Museum in Soesterberg - Check out TripAdvisor members' 1,610 candid photos and videos of National Military Museum
 2. The new museum @ Soesterberg Air base (Courtesy Nationaal Militair Museum) Brand new and modern building (Bruno Ghils) The collection of the National Military Museum (NMM) at Soest emphasizes on what the Netherlands Defence Forces ment during the past, m
 3. Wij willen graag dat u zich thuis voelt in ons restaurant. Sfeer en een persoonlijke, vriendelijke bediening staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een zeer uitgebreide menukaart, met uitereraard keuze uit vlees-, vis-, en vegetarische gerechten. Ook de veganistische gast is van harte welkom
 4. Ontdek het Nationaal Militair Museum in Soest! Vind alle informatie over jouw favoriete museum op Museumkwartier.nl Leuke restaurants/coffee corners en aardig.
 5. Als de Russen komen..... Marina en Maxim bezoeken het Militair Museum in Soesterberg. Met een warme voorjaarszon, een interessant museum in een bijzondere natuurlijke omgeving. Echte vliegtuigen.

Kom heerlijk lunchen in de bosrijke omgeving van 't Hoogt of combineer het met een bezoek aan het Nationaal Militair Museum wat op loopafstand is Bent u een dagje naar het Nationaal Militair Museum geweest? Of geniet u van een arrangement van één van onze prachtige logiesverstrekkers in Soest/Soesterberg? Dan kunt u gebruik maken van uw toegangsticket om € 5 korting te krijgen bij een diner bij één van de prachtige deelnemende Restaurants of Hotels uit Soest/Soesterberg The National Military Museum is situated on the former air base at Soesterberg that was operated by the Dutch, the Luftwaffe (temporary borrowed) and the Americans who had several types of aircraft stationed there. It combines the collections of the former Military Aviation Museum in Soesterberg and Army Museum in Delft In the NMM at the former Soesterberg air base, the past, present and future of the Dutch armed forces come together. Dutch National Military Museum

De 10 beste restaurants in de buurt van Nationaal Militair Museum

 • In de hal van het Nationaal Militair Museum is het informatiecentrum Park Vliegbasis Soesterberg gevestigd. Dit informatiecentrum vormt het startpunt van excursies en gemarkeerde wandelroutes en gratis toegankelijk. Open: dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur. Tijdens vakanties ook op maandag open. Meer informatie over het Nationaal Militair.
 • Licensed to YouTube by HAAWK for a 3rd Party (on behalf of Smashtrax Publishing 100% , BMI (Smashtrax Music)); HAAWK Publishing, SOLAR Music Rights Management, and 5 Music Rights Societies Son
 • 8.5 Erg verrast door zoveel nationaal militair erfgoed bij elkaar. Bijzonder veel te zien door de tijd heen. Mooi geëxposeerd in indrukwekkend gebouw op de voormalige vliegbasis Soesterberg. Rollend- en vliegend materieel mooi geconserveerd
 • Profiteer van de deals en boek een goedkoop hotel in Soesterberg. Welkom bij HotelSpecials! Bij ons vind je de juiste accommodatie en profiteer je van exclusieve hotelaanbiedingen en unieke Specials. We maken het eenvoudig om een hotel te boeken in Soesterberg die perfect bij je past
 • The National Military Museum is located on the site of the former air base Soesterberg. The museum presents a broad thematic story on Dutch defense. It shows the meaning of the Dutch armed forces in the past, present and future
 • Bent u een dagje naar het Nationaal Militair Museum geweest? U kunt dan op vertoon van uw ticket met korting lekker uit eten in Soest en Soesterberg . Kijk op de actie-website voor de voorwaarden en deelnemende bedrijven
 • See 17 photos and 9 tips from 72 visitors to Nationaal Militair Museum - restaurant. Nationaal Militair Museum restaurant

Nationaal Militair Museum - restaurant Coffee Shop, Museum. Vliegbasis Soesterberg Soesterberg, Utrecht . Yelp Foursquare. Yelp Foursquare Restaurant in Soesterberg. Restaurant Eethuis De Stoeterij. Of een bezoek brengen aan het Nationaal Militair Museum (NMM), wat bij ons om de hoek ligt The National Military Museum is a popular tourist attraction for many of our guests and it's located on the former air base at Soesterberg-which is less than at minutes away from Eekhoornnest. This new museum was opened in 2014 and combines the collections of the former Military Aviation Museum in Soesterberg and Army Museum in Delft The Militaire Luchtvaart Museum was located at Camp Zeist near the former Soesterberg Airforce base. It was the official museum of the Royal Netherlands Air Force.. During 2006 it was decided by the Ministry of Defence to merge three military museums in the Netherlands into the Nationaal Militair Museum, located at the former Soesterberg Airforce base

Ook in de omgeving van het museum is veel te ontdekken. Bijvoorbeeld in de bijzondere natuur van Park Vliegbasis Soesterberg. U kunt ook fietsen langs militair erfgoed of de kunstwerken op het terrein en de shelters ontdekken. Collectie. Het museum heeft een enorme collectie boeken, fotografisch materiaal, prenten, tekeningen en voorwerpen In Soesterberg bevindt zich het Nationaal Militair Museum, waarin het Legermuseum en het Militaire Luchtvaartmuseum samen zijn gegaan. In het Nationaal Militair Museum, gelegen op de voormalige vliegbasis Soesterberg, staat het belang van de landmacht en luchtmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst, centraal Restaurants in Soesterberg 69 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. NEMO Science Museum (0) Ahoy (0) Euromast (0) Markthal (0 Artist impressions van het nieuwe Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Foto 'visualisaties: bmd'. 160 miljoen euro, maar dan krijgt Defensie restaurant en suppoosten erbij Militair museum Soest Nederland Museum in Utrecht provincie. Poland-Canada War Museum bevindt zich in Adegem. Over het leven in de bunker. Soesterberg militair museum 26 Deze vergulde zilveren beker is door keizer Karel V geschonken aan de schoonvader van Willem

Het Nationaal Militair Museum. Tickets for Nationaal Militair Museum: Skip The Line Check out a spectacular museum at the former Soesterberg Airbase. The building is located on the former Soesterberg airbase and is surrounded by a beautiful countryside. The challenge in this museum as far as lighting was. Het museum is gelegen in Park Vliegbasis Soesterberg. Het park zelf is overigens kosteloos toegankelijk. Dit kan gecombineerd worden met het restaurant gedeelte van het NMM, welke ook toegankelijk is zonder entree te hoeven te betalen voor het museum Militair Luchtvaart Museum Soesterberg Het grootste deel van de vliegtuigen is in sublieme staat en zit goed in de verf, enkele van de vliegtuigen die eerder buiten stonden zijn echter momenteel in opslag of in de werkplaatsen zoals de F4 Phantom, de Fokker F-27 en de Neptune Waar ligt het Nationaal Militair Museum? Deze unieke vergader- en evenementenlocatie ligt op Park Vliegbasis Soesterberg in Soest, in de provincie Utrecht. Het Nationaal Militair Museum ligt op steenworp afstand van de A28. Parkeren is gratis op het terrein van het museum, er is een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen, ook voor bussen

Located on the former Air Force base Soesterberg. Really worth a visit! Tat Kee Kan July 4, 2017. Nationaal Militair Museum restaurant Tat Kee Kan Nationaal Militair Museum: Verder is er in het gebouw een uitkijktoren waarbij je over de voormalige vliegbasis Soesterberg kan kijken. In het restaurant is het. Nationaal Militair Museum. uw event tussen tanks en vliegtuigen en ervaar het gevoel van ruimte met uitzicht op de natuur van Park Vliegbasis Soesterberg Het Nationaal Militair Museum is gevestigd op het terrein van de voormalige luchtmachtbasis Soesterberg. Het museum presenteert een defensiebreed thematisch verhaal. Het museum vertelt over de betekenis van de Nederlandse krijgsmacht in zowel het heden, verleden en de toekomst Lees 136 reviews van Nationaal Militair Museum Soesterberg Utrecht Nederland. Fantastisch, uitgebreid museum (restaurant slecht) 9. Ilz, 14 januari 2019

Video: Militair Museum in Soesterberg - Picture of National Military

The NMM is on the site of the former Soesterberg air base. Nationaal Militair Museum. indulge your culinary side in one of the many great restaurants. Out. Volg hier het laatste nieuws van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg! Op 13 december 2014 opende op de voormalige vliegbasis Soesterberg het Nationaal Militair Museum (NMM) de deuren voor het publiek. In het NMM zijn twee musea samengekomen: het Legermuseum (voorheen in Delft) en het Militaire Luchtvaart Museum Na ± 0,9 km rechts ingang van het Militair Museum-park Soesterberg. Vanuit Amersfoort volg de A28 tot de afslag 4 >Soesterberg. Boven aan de afslag rechts . Bij verkeerslichten rechts = Het Zeisterspoor. Na ± 0,9 km rechts ingang van het Militair Museum-park Soesterberg. Vanuit Arnhem volg de A12 tot afslag 22 (Maarsbergen) In Nationaal Militair Museum Soesterberg taxeert expert Kitty Laméris veertien flessen waaronder een 'lamsbout'. Meneer kocht deze flessen tussen 2000 en 2005 op Marktplaats in opdracht van zijn vader, die inmiddels overleden is

Nationaal Militair Museum Soesterberg - sbap

Nationaal Militair Museum: Militair leger en luchtvaart museum Soesterberg - Bekijk 676 reizigersbeoordelingen, 666 onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Soest, Nederland, op TripAdvisor The latest Tweets from Nationaal Militair Museum (@NMMSoesterberg). Je beleeft de wereld van de krijgsmacht bij het Nationaal Militair Museum! Open di-zo 10.00-17.00u. Tijdens vakanties (schoolvakanties.nl) ook op maandag open. Soesterberg National Military Museum, Soest Picture: Militair Museum in Soesterberg - Check out TripAdvisor members' 1,613 candid photos and videos. Soest Restaurants. Het museum huisvest collecties van het Legermuseum uit Delft en het Militair Luchtvaartmuseum uit Soesterberg. In opdracht van Heijmans ontwierp Felix Claus Dick van Wageningen Architecten een museum met een bijzonder groot dakoppervlak. Het dak Het dak van het museum is 4 voetbalvelden groot en is daarmee een waar huzarenstukje Soesterberg is een kleine gemeente, maar een prima uitwijkplaats voor hetgeen wat voor de toerist van belang is: De Utrechtse Heuvelrug. Het park Vliegbasis Soesterberg met het Nationaal Militair Museum is een aanrader. Er zijn diverse horeca-gelegenheden in Soesterberg waar wel even naar gezocht moet worden

Het Nederlandse Nationaal Militair Museum en het Militaire Luchtvaart Museum hebben hun (strijd)krachten gebundeld en samen een museum geopend op de voormalige vliegbasis van Soesterberg. Het Nationaal Militair Museum is omringd door prachtige landschappen en mede daardoor zeer geschikt voor een dagtrip Barista - Nationaal Militair Museum In december 2014 opende het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg haar deuren voor publiek, samen met een unieke locatie van Vermaat. Of het nu gaat om gezinnen met kinderen, tot enthousiaste veteranen, voor iedereen is hier wat wils Media in category Nationaal Militair Museum The following 200 files are in this category, out of 309 total. Soesterberg militair museum (100) (32149564578).

See all 123 photos taken at Park Vliegbasis Soesterberg by 923 visitors Maar het Nationaal Militair Museum is meer dan een gebouw: het is ook een enorm terrein van de voormalige Vliegbasis Soesterberg. En daar kun je heel gaaf hardlopen. In dit artikel vertel ik je er meer over TD museum Soesterberg gratis toegang. Jump to. Sections of this page. Community Museum. Stichting Mobiele Artillerie. History Museum. Dutch and other Bushmasters The new combined museum at Soesterberg is scheduled to open in the autumn of 2014 and hopefully the V-Weapon collection will be on display again. Recently seen at the airshow in Volkel was this concept of the V-2 suspended on the ceiling of the new restaurant Museum weekend militair luchtvaart museum Dit weekend was het nationale museumweekend. Dit betekende voor het luchtmacht museum in Soesterberg een kijkje achter de schermen in de werkplaatsen, maar ook een bezoekje aan de voormalige luchtmachtbasis Soesterberg

Home [www.eethuisdestoeterij.nl

Schitterend opzet museum, maar helaas toch wat heimwee naar het oude Militair Luchtmacht museum in Soesterberg, dat vonden wij gezelliger, complexer, je kon de trapjes bij de vliegtuigen op om binnen te kijken en alles wat daar te zien was boeide ons,dit museum hebben wij vele jaren samen met onze klein kinderen bezocht, voor afgaand aan een picknic in de buurt van restaurant d'Hoog Wat te doen in de buurt van Nationaal Militair Museum, Soest. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste activiteiten in de buurt van Nationaal Militair Museum op TripAdvisor See more of Nationaal Militair Museum on Facebook. Log In. or. Create New Account. 10 Squadron Soesterberg. Jeugdjournaal. HTD-Photography. Reünieorkest Regiment. 11 Likes, 2 Comments - ensanne - (@ensanne) on Instagram: Het uitje van de dag: Militair Museum in Soesterberg #nmm #soesterberg #militairmuseum

Nationaal Militair Museum www

 1. The museum combines two previous seperate museums: Militair Luchtvaart Museum (Kamp van Zeist, and previous to that at Soesterberg AB) and the Royal Dutch Army Museum (in Delft). Landscaping is still in progress. A taxiway and other ramps have been destroyed and the entire park ('Park Vliegbasi
 2. De openingstijden van alle vestigingen van Museum in Soesterberg vindt u op Openingstijden.com. De meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden. Openingstijden.com maakt gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) voor een betere werking van de website
 3. Tank uit Koude Oorlog te zien in Nationaal Militair Museum. Het Nationaal Militair Museum in Soesterberg heeft vandaag een Britse tank, een Chieftain Main Battle Tank (MBT), in huis gehaald

M&M Militair Museum Soesterberg - YouTub

Lijn 356 Amersfoort - Soesterberg Mil. Museum Lijn 356 Soesterberg Mil. Museum - Amersfoort H Amersfoort, Centraal Station H Soest, Nationaal Militair Museum Perron A Door Slagboom R Houden Vk L Koningin Wilhelminalaan Eind R Van Weerden Poelmanweg Rtd 3e R Emmalaan VK L Amertsfoortsestraat Rtd 1e R Utrechtseweg Rtd 2e R utrechtsewe Seit seiner Eröffnung Ende 2014 hat sich das niederländische Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg zu einem wahren Besuchermagnet entwickelt. Die Geschichte der niederländischen Militärluftfahrt, zum Teil eng mit der deutschen verknüpft, wird hier in einem einzigartigen Rahmen präsentiert The Nationaal Militair Museum (NMM) is a museum that focuses on the Dutch Armed Forces in past, present and future, with extra attention to the collections of the Royal Netherlands Army and Royal Netherlands Air Force derived from the Legermuseum from Delft and the Militaire Luchtvaart Museum from Soesterberg which were merged into the NMM Soesterberg is in gevaar! Download de app en kom zo snel mogelijk naar het Nationaal. Openingstijden, nationaal, militair Museum (NMM) Verlengde Paltzerweg 1 in Soest. Nationaal militair museum soesterberg adres Tropical zoo openingstijden. Natuurlijk, je kan een rolstoel nemen, maar dan moet de duwer stoppen om op adem te komen Het Nationaal Militair Museum Soesterberg ligt op het terrein van de voormalige vliegbasis Soesterberg.Deze historische plek is nu onderdeel van een schitterend recreatiegebied met diverse fiets- en wandelroutes en veel bijzondere flora en fauna

RESTAURANT 'T HOOGT Van Weerden Poelmanweg 220 3768 MN

Tentoonstellingen, op de plek waar in 1913 de Luchtvaartafdeling van de Koninklijke Landmacht werd opgericht staat 100 jaar later het Nationaal Militair Museum. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Het Legermuseum is op 4 gesloten en het Militaire Luchtvaartmuseum Nationaal Militair Museum Soest Op nog geen 10 minuten afstand van Van der Valk Hotel Leusden vindt u het Nationaal Militair Museum. Op 13 december 2014 opende op de voormalige vliegbasis Soesterberg het Nationaal Militair Museum (NMM) de deuren voor het publiek

Uit eten in Soes

Foto's en films van de Vliegbasis Soesterberg vanaf 1910. 2017 @Hans van Breukelen. Historische foto's. Nationaal Militair Museum. 9. Foto archief van Dik Top 2019_01_19 - (20180818) - Soesterberg, Nationaal Militair Museum (NL) - 1600px DxOVP Noiseless CEP4, JPG. Bookmark the permalink. Post navigation

TMN on Tour - Nationaal Militair Museum Soesterberg in the

nationaal militair museum soesterberg. 02-12-201 In het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg is alles te zien: harnassen, zwaarden, machetes en zelfs stenen vuistbijlen maar ook tanks en vliegtuigen. In 2000 fuseerde het Legermuseum in Delft en het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg

SOESTERBERG - In Soesterberg keert de Koude Oorlog voor even terug. In het Nationaal Militair Museum op de oude Amerikaanse vliegbasis is het komende half jaar de tentoonstelling 'Als de Russen komen' te zien Fantistic museum, but restaurant needs to be better I visited this museum with our two sons age 10 and 12 and we had a superb time. The museum is beautiful, very informative and has a lot of interactive games for older children/adults Via het restaurant liepen we naar buiten. Nationaal Militair Museum, Verlengde Paltzerweg 1, Soest militair museum, museum, museumkaart, nationaal militair.

Nationaal Militair Museum - Soesterberg Na een intensieve ontwerp- en installatie periode is het Nationaal Militair Museum op 11 december 2014 feestelijk. Militair museum openingstijden, Ga op missie met de app 'New Dawn' Vliegbasis Soesterberg is in zich thuis voelt in ons restaurant. Maritiem museum openingstijden. Bistro restaurants in Soesterberg 6 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. NEMO Science Museum (0) Ahoy (0) Euromast (0) Markthal (0 Wil jij naar het Nationaal Militair Museum met kinderen? Lees onze ervaring op KidsErOpUit. Kindvriendelijke restaurants. Bezoek de Vikingen en middeleeuws.

Video: National Military Museum, Soest - TripAdviso

The Nationaal Militair Museum is located at the former Soesterberg airbase and is a successor of the former Militaire Luchtvaart Museum and Legermuseum. This D.VII, with c/n 2523, is one of the 142 D.VII's shipped to the USA after World War 1 In het museum ziet u de betekenis van de Nederlandse krijgsmacht. About, in the NMM at the former Soesterberg air base, the past, present and future of the Dutch armed forces come together. Het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soest is een museum waarin aandacht wordt besteed aan de betekenis van de Nederlandse

In het museum zijn de collecties van het voormalige Militaire Luchtvaart Museum uit Soesterberg en het Legermuseum uit Delft samengevoegd. De agenda van het Nationaal Militair Museum. Het bijzonder vormgegeven NMM ligt in Park Vliegbasis Soesterberg, een van oudsher zeer belangrijke plek voor de Nederlandse militaire luchtvaart Ook is het museum interactief: met de app 'New Dawn' heb jij de toekomst van Vliegbasis Soesterberg in handen! Niet alleen het museum zelf is een bezoek waard, ook de omgeving heeft genoeg te bieden. Genieten van de bijzondere natuur van Park Vliegbasis Soesterberg, fietsen langs militair erfgoed en de shelters ontdekken Militaire Luchtvaart Museum Soesterberg Netherlands Home North Depot at Soesterberg AB: R-11 Auster AOP3. G-10 Beech D-18S Nationaal Militair Museum (14 Gehminuten) Nationaal Militair Museum (14 Gehminuten) Thermen Soesterberg (19 Gehminuten) We did not use the restaurant either. The large surrounding outdoor area provides space for events. From the end of 2014, the Netherlands' new National Military Museum will bring together the collections of the Army Museum in Delft and the Military Aviation Museum in Soesterberg. The need for the best possible indoor environment at the museum is enormous

Park Vliegbasis Soesterberg - Utrechts Landscha

 1. Museum in Soesterberg. Militaire Luchtvaart Museum. Eigenaar van dit bedrijf. Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg. Museum. Kampweg 120, 3769DJ, Soesterberg
 2. Media in categorie Nationaal Militair Museum Deze categorie bevat de volgende 200 bestanden, van in totaal 309. Soesterberg militair museum (100) (32149564578).
 3. Two Museums Join Forces In Soesterberg. Touring military museums in the Netherlands is about to become much easier, thanks to the new National Military Museum in Soesterberg, which will combine collections from the Army Museum in Delft with those of the Military Aviation Museum in Soesterberg into a single 20,000-square-meter (215,000-square.
 4. Nieuwe woningen in het centrum van Soesterberg. Kontakt der Kontinenten Nieuwe woningen aan de rand van het dorp. N237 verdiept en park op dek Een aantrekkelijk groen verblijfsgebied passend bij het karakter van het vliegdorp. Nationaal Militair Museum Nieuw museum aan de rand van Park Vliegbasis. Oude Tempel - wonen op een landgoe
 5. TMN on Tour - Nationaal Militair Museum Soesterberg in the Netherlands On our recent sojourn to Europe we visited many famous airbases and museums, more of which we will bring to you in time - but today we have as our subject our great visit to the Soesterberg National Military Museum in the Netherlands

Nationaal Militair Museum Soesterberg‎ 2016 - YouTub

 1. Nationaal Militair Museum, Soest Met heel veel trots presenteren wij de eerste beelden van het Nationaal Militair Museum (NMM), te Soesterberg, Nederland. Het museum toont de betekenis van de krijgsmacht voor de samenleving in verleden, heden en toekomst
 2. Lees en bekijk hier waarom Soesterberg nog mooier is geworden. Dan is het Nationaal Militair Museum een aanrader. En wat u echt niet mag missen, is de Nacht van.
 3. The Museum Quarter forms the headquarters of the Stichting Nationaal Militair Museum (National Military Museum Foundation), and is the main entry point for recreational users and visitors of the Utrechtse Heuvelrug nature area

Soesterberg Flight Event - voorverkoop gestart!, Nationaal Militair Museum, Verlengde Paltzerweg 1, Soest, Netherlands. Sat Aug 25 2018 at 09:00 am, In het weekend van 25 & 26 augustus 2018 gaat de vroegere Vliegbasis Soesterberg terug in de tijd met het Soesterberg Flight Event Op 25 en 26 augustus 2018 vinden de Soesterberg Luchtvaartdagen plaats bij het Nationaal Militair Museum (NMM) op Park Vliegbasis Soesterberg. Dit weekend zijn er tal van activiteiten die in het teken staan van luchtvaart. Unieke vliegtuigen en straaljagers, waaronder de F-4 Phantom, worden uit het depot gehaald en voor het publiek tentoongesteld Het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg en het Legermuseum in Delft zijn in 2014 samengebracht en zijn nu onderdeel van het Nationaal Militair Museum (NMM). Dit museum is gevestigd op de voormalige vliegbasis Soesterberg De openingstijden van Nationaal Militair Museum (NMM) Verlengde Paltzerweg 1 in Soest vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Nationaal Militair Museum (NMM) - op Openingstijden.com Korting Nationaal Militair Museum via veiling. Bied nu mee op de veiling en ga met korting naar het Nationaal Militair Museum. Meebieden via de veiling is leuk en spannend. Doorgaans scoor je flinke korting via de veiling, soms wel tot 70%. Nu in de veiling: >> 2 tickets Nationaal Militair Museum Aanbieding Nationaal Militair Museum Soesterberg, Nationaal Militair Museum Op het noordelijke gedeelte van de voormalige vliegbasis Soesterberg staat het nieuwe Nationaal Militair Museum (NMM). Het NMM herbergt, naast een defensiebreed thematisch gedeelte, de collecties van het Legermuseum en het Militaire Luchtvaartmuseum

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *