Concours hippique oktober 2017

Welkom bij Internationaal Concours Hippique Asten Indoor 2017! Van 12 t/m 15 oktober 2017 wordt CSI Asten indoor georganiseerd. Plaats van handeling is Manege Heijligers, Hippisch Parc Asten 30 September t/m 1 Oktober: Rabobank Indoor Concours Delft 2017 Paarden: Stichting Concours Delft: CH Mierlo 2017: Stichting Concours Hippique Mierlo: Pony's. Concours Hippique Bennekom Op donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) ontmoeten paardenliefhebbers elkaar op de 114e editie van Concours Hippique Bennekom. Daarmee zijn we het oudste hippische sportevenement van Nederland Concours 2017 Op 20 en 21 mei organiseert Paardensport Sint Anthonis haar Concours Hippique 2017. Het festijn wordt zoals gewoonlijk georganiseerd op het mooie 10 ha. grote evenemententerrein, gelegen aan de Radioweg te Stevensbeek

Concours hippique Hooikade/Engelsestraat Delft 26 oktober 2017 Aad Meuleman Algemeen , Archief 2017 , Nieuws Geen reacties De werkzaamheden in het Spoorzonegebied zorgen regelmatig voor tijdelijke noodzakelijke omleidingen Concours Hippique Haarlemmermeer 2017 in Hoofddorp, Haarlemmermeerse Bos, vrijdag, 16. juni 2017 - Concours Hippique in het Haarlemmermeerse Bos Het Haarlemmermeerse Bos is op 16, 17 en 18 juni op.. Concours hippique de Vandoeuvres du 30 août au 1er septembre 2019 B70-80, BR90-100, RN100 à RN135, Finale GE Juniors et Jeunes Cavaliers. Délai d'inscription info@vilamouratour.com: +351 960 308 299. Members. Usernam

Welkom bij Internationaal Concours Hippique Asten Indoor 2017

Concours.nl kan tijdens uw evenement LED schermen en tijdswaarneming verzorgen. De afmetingen van dit grote en haarscherpe LED scherm zijn 2.88m x 5.76m. Praktisch alles kan worden weergegeven op dit scherm, zoals afbeeldingen, tekst, films en live videobeelden Souper retrouvailles 7 septembre 2018 Sous le chapiteau du concours Coût du billet 100 $ Nous sommes heureux de vous annoncer que les billets pour notre souper retrouvailles 40ième du Concours hippique de Lévis au profit de la Fondation Jane H Dunn sont maintenant en vente

Jacques Helmlinger and Tonic des Mets top the CSI3* Grand Prix presented by Knokke-Heist at Knokke Hippique. 15 jul 2018. 23 jul 2017. Lees mee Jumping Amsterdam is een drukbezocht publieksevenement. Wil je erbij zijn en zeker zijn van mooie plaatsen? Zet dan 1 oktober 2019 in je agenda, dan start de kaartverkoop voor Jumping Amsterdam 2o20! kaarte

Wedstrijden Overzicht - Concours

 • 2017-60. pompejus. 2017-26. 3 dagen, paardensport, Concours Hippique Halsteren. zeg je Prins Auvergne, zeg je . Concours Hippique Halsteren. Wanneer? HEMELVAART 201
 • Gisteren een super leuke dag gehad met mijn gezin in Drogeham. Wat was het mooi. En ik heb weer een paar mooie beelden kunnen 'pakken'
 • Het Concours Hippique Haarlemmermeer is weer terug. Van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni 2017 was het weer volop genieten in het Haarlemmermeerse Bos te Hoofddorp van boeiende paardensport
 • See more of Concours hippique saut - Sévery 2017 on Facebook. Log In. or. Create New Account. See more of Concours hippique saut - Sévery 2017 on Facebook
 • PÉRIERS - La SHC PERIERS - LESSAY organise son traditionnel concours hippique, les 19 et 20 août 2017. PROGRAMME DU CONCOURS : https://ffecompet.ffe.com/concours.

Concours Hippique de Rennes - La Prévalaye. 207 likes. Le concours hippique est organisé sur la base de loisir de la Prévalaye, à Rennes. September 18, 2017. Concours hippique national de Castres Du jeudi 7 au dimanche 10 septembre 2017 Adresse. Itinéraire. Castres TARN, France Crédits. Activité découverte grâce. Berichten over Concours Hippique geschreven door gerdabakker. Posted 13 juni 2017 by gerdabakker in Concours Hippique. Tagged with 2017, Concours Hippique. Op het geweldige mooi vernieuwde outdoor evenemententerrein van hippisch centrum Exloo die is voorzien van een nieuwe eb en vloed bodem organiseren wij Concours Hippique Exloo Referente internacional en el mundo ecuestre, MET se ha convertido en un evento imprescindible en el calendario de salto internacional

Video: Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één ple

De Hartog Lucerne Trophy 2017 is een springcompetitie voor D-pony's op Z-niveau.. Voor de 114e maal zal het bestuur van de Stichting West-Brabantse Harddraverij en Concours Hippique, het Concours Hippique in Bergen op Zoom met veel plezier weer organiseren Elu neuf fois meilleur concours du monde, le Concours Hippique International de Genève accueille chaque année les meilleurs cavaliers et meneurs du monde à Palexpo. Le CHI de Genève fait partie du Rolex Grand Slam of Show Jumping aux côtés du CHIO d'Aix-la-Chapelle (ALL) et du CSIO de Calgary (CAN) Concours Hippique Blaricum 2013 Oog op Blaricum mensen, samenleving 15 augustus 2017 kwam mede tot stand door Harry Rieder - r.i.p

Concours 2017 - Paardensport Sint Anthoni

 1. Concours Hippique op 21 en 22 mei a.s. Als kersverse vereniging Paardensport Sint Anthonis, een fusie van de Ponyclub Saxe Gotha en Rijvereniging Sint Martinus, gaan wij op 21 en 22 mei a.s. ons eerste grote concours hippique houden
 2. Nous avons le plaisir de vous informer que le prochain Concours Hippique de Cheseaux se déroulera cette année du 25 au 30 juin 2019. Réservez la date! Nous nous réjouissons de vous y retrouver
 3. Premier concours hippique de Lucciana ce week-end Rédigé par BM le Jeudi 1 Septembre 2016 à 21:41 C'est une grande première pour la petite structure équestre de Lucciana
 4. Nationaal Concours Hippique Dokkum, Dokkum. 1.5K likes. Kom zaterdag 24 juni 2017 naar het grootste paardensportevenement van Noord-Nederland: het..
 5. Concours hippique 2017, Welkom op de website van, concours Hippique, bennekom. Op donderdag (Hemelvaartsdag) ontmoeten paardenliefhebbers elkaar op de 114 e editie van. Concours hippique 2017. petit cadeau pour homm
 6. A fantastic program during Concours Hippique Haarlemmermeer 2017 The Concours Hippique Haarlemmermeer comes back again. From Friday, June 16 to Sunday, June 18, 2017, it's full enjoyment in the Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp

Wat ons betreft graag tot ziens op de 78ste editie van het Nationaal Concours Hippique Dokkum op zaterdag 24 juni 2017! Oktober. Augustus. Juli. Juni. Mei. Welkom op de website van Concours Hippique Bennekom. Op donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) ontmoeten paardenliefhebbers elkaar op de 114 e editie van Concours Hippique Bennekom. Daarmee zijn we het oudste hippische sportevenement van Nederland 2017 concours hippique manÈge de la gambade 2017 mise_en_page_2016.indd 1 20.06.17 15:39. nouveautes 2017 c m j cm mj cj cmj n encart publitaire pour la gambade.pdf. 26 - 27 : Courses des chiens de traîneaux, Halle du Marché-Concours Février 1 - 2 : Représentation théâtrale Fanfare Les Pommerats, salle communale Les Pommerat

Innert zwei Wochen hat Twomey in Basel und Zürich nun schon 165'000 Franken Sieggeld für seine Erfolge im GP von Basel und den zwei Streichen am Mercedes-CSI gewonnen Concours d 'Endurance Concours International de Voltige à Saumur Portes ouvertes à l'Ecole des Courses Hippiques-AFASEC Le Printemps.

Zuoz auf einen Blick - möglich mit einem Klick! Facebook Instagra Tagged with CH Rouveen, CH Rouveen 2018, Concours, Concours 2018, Concours Hippique, Concours Hippique Rouveen 2018, Concours Rouveen, PC de Vlugge Viervoeters, Ponyclub de Vlugge Viervoeters, Ponyclub Rouveen, Rouveen, Sport, Staphorst, Stoelendans, Stoelendans te paar Welkom op de website van Geldrop Hippique. Het hippische evenement met naam in de regio zal ook dit jaar weer één en al paardensport uitademen. Tal van prachtige wedstrijden en activiteiten zullen de revue gaan passeren op Ruitersportcentrum Meulendijks gedurende 17 dagen in september en oktober Liebe Reiterinnen und Reiter, liebe Gäste und Pferdesport-Freunde. Bei den ersten Auflagen des Concours Hippique auf Schnee hatte die Veranstaltung den Zweck, das sogenannte Januar-Loch zu füllen Bekijk meer van Concours Hippique Leende 19-20-21 mei 2018 op Facebook. Aanmelden. of. Nieuw account maken. 4 juni 2017. 23 mei 2018. 21 mei 2018. Alles weergeven.

Concours hippique Hooikade/Engelsestraat Delft

Watch in our app . Open in ap Een blije prijswinnaar op het Concours Hippique bij het Hippisch Centrum Exloo 17 - 6 -2017. Bovenstaande foto is een detailuitsnede uit onderstaande fot

Dat is Military Boekelo - Enschede. 3 star Concours Complèt International. Top Sport. 10-13 oktober 2019 Week van de Military Oktober 2018 . Trainingsplatz. Unser Trainingsplatz in der Au ist über die Wintermonate gesperrt. Concours Hippique Biel-Bienne 17. - 19 Mai 2019 Les Écurie Dehlia Oeuvray & Edwin Smits ont une grande renommée à travers la Suisse et l'Europe pour le commerce de chevaux ainsi que l'organisation du désormais célèbre Challenges de Chevenez Concours hippique officiel de SAVIGNY du 09.09 au 10.09 2017 3 09.09.2017 O R/N100 A chrono + 1 barr A chrono 30 100 Selon règlement Ihre Werbung auf info.fnch.ch? © 2017 Schweizerischer Verband für Pferdesport SVPS. Alle Rechte vorbehalte

Concours Hippique Haarlemmermeer 2017 - nl

NIC Assen gaat niet door. De organisatie van het Noordelijk Internationaal Concours hippique (NIC) heeft moeten besluiten de viering van het 60 jarig bestaan van het concours niet in 2015, maar in 2016 te doen plaats vinden Hopelijk mogen we ook u begroeten met Hemelvaart op ons concours. Concours Hippique 3 dagen, paardensport, sfeer & gezelligheid. 2017-24. 1/4 Le Concours hippique international de Genève est un concours réunissant du saut d'obstacles, de l'attelage, du cross indoor et du dressage, créé en 1926, et qui se tient chaque année à Palexpo

Concours saison 2019 - Gestion Concours Accuei

28 juni 2017 Dokkum - Maar liefst 55 deelnemers hadden zich dit jaar digitaal aangemeld met hun pony's voor de 16 e editie van de ponykeuring. Afgelopen zaterdag stonden ze klaar tijdens het Nationaal Concours Hippique Dokkum om te worden gekeurd door een.. Sommer Concours Hippique St. Moritz findet vom 1. bis 4. August 2019 statt. Wir freuen uns, Sie auch in diesem Sommer zu diesem traditionellen Pferdesportanlass willkommen zu heissen Neuf étudiants de l'EM Normandie organisent un concours hippique de saut d'obstacles sur la plage de Ouistreham (Calvados), les 21, 22 et 23 avril 2017. 400 cavaliers amateurs et professionnels venant de tout l'hexagone ainsi que 5 000 spectateurs sont attendus pour cet évènement sportif inédit en Normandie Concours hippique Dole 26 mars 2017.(suite 2) Pour la dernière journée de concours à Dole, on a eu de bons résultats..Claire a gardé la tête de l'épreuve très très longtemps et à la fin, elle s'est fait battre de peu et se retrouve à la 2° place, c'est parfait, on ne peut pas rêver mieux. Berichten over Concours Hippique Rouveen 2018 geschreven door Henk Jonkvors

Concours Hippique 2017. Uw evenement van A tot Z in goede handen?. concours hippique wachtum, zondag 25 juni 2017 Een gezellige sfeer, spectaculair ogende Tuigpaarden, Friese paarden, Hackney's en een shownummer maken het Concours Hippique in Wachtum compleet! Tevens wordt de kampioensrubriek dames tweewielig gereden en krijgt ook dit jaar de jeugd de kans hun vaardigheden in de mensport te tonen

CH Rijs 2017. een fraaie korte compilatie van het concours hippique. Een SiteOrigin thema. Datum/Tijd Date(s) - 29/07/2017 08:30 - 17:00. Locatie Manage Beemster Ruiters. Categorieën Geen Categorieën . Vandaag wordt het Concours Hippique van de Beemster Ruiters gehouden op het terrein aan de Nekkerweg, parkeren en toegang is gratis

Concours hippique saut - Sévery 2017. 188 J'aime. Trois jours de compétition hippique pour tout niveau du B80 au R/N120... Une super ambiance, cantines,.. CONCOURS HIPPIQUE MIERLO IS TOPORGANISATIE VOOR TOPSPORT Het CHMierlo is al 47 jaar een bekend en geliefd concours hippique, maar bovendien ook van grote betekenis in de Nederlandse paardensport. Concours hippique de Lévis - 7 et 10 septembre 2017 Fidèle partenaire du Concours hippique de Lévis depuis plusieurs années, c'est avec enthousiasme que le député a invité, lors de la cérémonie d'ouverture, les gens de Lévis à assister en grand nombre à cette compétition équestre prestigieuse Parution avril 2017. LE CONCOURS HIPPIQUE - Editions Usborne. Le principe du livre. Des copines font ensemble de l'équitation et participent à un concours hippique

Vilamoura Equestrian Cente

Concours hippique des Verrières/NE. Nos généreux donateurs. Aellen transport aux Verrières Absintherie Roger Etienne à Môtier Jumping International CSI***** 2017, Le Concours Hippique de Dinard Depuis 2015, sous l'impulsion de Danièle Mars, présidente, le jumping de Dinard fait partie du summum des jumpings internationaux avec ses 5 étoiles De startlijsten en officiële uitslagen van het Concours Hippique Buitenpost: AANGESPANNEN RUBRIEKEN. Uitslagen TUIGPAARDEN CH 2018. Uitslagen HACKNEYS CH 2018. Uitslagen FRIEZEN CH 2018. Uitslagen TUIGPAARDEN CH 2017. Uitslagen HACKNEYS CH 2017. Uitslagen FRIEZEN CH 2017. Uitslagen TUIGPAARDEN CH 2016. Uitslagen HACKNEYS CH 2016. Uitslagen. The Concours Hippique Haarlemmermeer is there again. From Friday, June 16 to Sunday, June 18, 2017, it's full enjoyment in the Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Hystory. Almost as old as the polder itself: the Concours Hippique in Hoofddorp

Concours Hippique de La Chaumaz 28 et 29 Octobre 2017 Présidente du CO de Rham Laurence, Russin Secrétaire du CO Läser Carol, Puplinge (076.358.82.06) Président du jury Burkhard Pascal, Bournens Föllmi Eva, Genolier Constructeur de parcours Eissler Thierry, Athenaz (Avusy) Deller Vincent, Yvonand Vétérinaire Labouchère Marie, Duillie Competition 2019 - Apply now! The Concours de Genève highlights percussion and composition in 2019 from 8 to 21 November. Application deadline : 2 May Apply now Bienvenue. Cet espace internet entièrement consacré au prochain Concours de Saut International de Nice 1*, Ladies, Young Horses & Am.B - Winter 2017, vous apportera, nous l'espèrons, le maximum d'informations sur cet événement qui se déroulera du 23 au 26 février 2017 au sein du Club Hippique de Nice

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *