Schilderstape hema

klussen - HEMA

 1. HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om jou relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten
 2. Washi tape is eigenlijk niets anders dan afplakband/ schilderstape, te vergelijken met de beige variant die we allemaal kennen en gebruiken als we iets gaan schilderen. Het is gemaakt van rijstpapier, dus erg gemakkelijk te scheuren en makkelijk verwijderbaar
 3. De zijkant afplakken met schilderstape zodat de spatie wordt weggewerkt. Alle kanten van de schijven, ook de zijkant, bewerken met Powertex. Het decoratiemateriaal zoals stockinette, powercotton, stokjes, vlinders en/of andere afbeeldingen vastzetten met Powertex en liggend laten drogen
 4. Dit vogelhuisje is in banen geschilderd, voor zo'n strak effect (met kinderen) werk je met schilderstape. Beplak het dak met takjes (hobbylijm (sterke lijm) of houtlijm). Koop een rol (Hema) transparant inpakfolie, knip voor ieder kind een s
 5. In elk pakje zitten vier verschillende kleuren, waarvan twee metalic. De stiften hebben een gewone stift punt en geven voldoende kleur af. Als afbeelding koos ik er voor om mijn eigen printables te gebruiken. Deze heb ik uitgeprint, en vervolgens aan de achterkant van mijn raam vast geplakt met iets schilderstape. Hierna heb ik de lijnen.
 6. Schilderstape Prop bakpapier Panda printable Hoe maak je het: Begin met uit te meten hoeveel mikado koekjes je nodig hebt. Neem het lint en meet de omtrek van je springvorm. De lengte van je lint leg je languit op tafel. Leg er naast elkaar de mikado koekjes op. Ik had ongeveer 3 pakjes nodig
 7. Instructievideo over het aanbrengen van Sigma metallic muurverf op een eerder geschilderde wand. Wat bent u allemaal nodig voor het aanbrengen van Sigmulto Metallic Satin? - Schilderstape.

Dan kan ik iets niet vinden bij de Hema en loop ik door naar de Action. Om meestal zonder iets weg te gaan. schilderstape. noten nature, maar ze zijn toch licht. Action etiket flocken flockfolie foamstickers garen HEMA kartelschaar labels naaimachine Olvarit papier plakletters potjes schilderstape snoep spuitverf strijkpapier strijkvelours touw traktatie traktatiezakje washi-tape waxinelichtjes Xeno Meer weten over Philadelphia Project: Lezen is voor iedereen? Hema clear stempels - Bloemen: Eline's Huis - Schilderstape - Scortape. Categor Tip: Vind je dit niet zo gemakkelijk om de deksel van je stempelhulp te openen, plak een stukje washitape of schilderstape als een tab aan de deksel vast. Dit zie je in de video terug

schilderstape - justjaydie

 • Schilderstape (gescheurd voor een ongelijkmatig binnenkader) Caran d'Ache aquarelpotlood voor boot Glossy Accents voor vlaggetjes, Adventure op zeilen en afdekrand van de boo
 • Schilderstape Behangerslijm, kranten, en papier pulp Je kunt ook lak voor servetten plakken gebruiken of vernis, of spuitlak bij b.v. hema
 • Frogtape Multi-Surface schilderstape 41,1 m x 24 mm. 20% korting. 9. 99 7. 99. Afplaktape. Tesa afplaktape Universal 50m x 30mm. 20% korting. 3. 99 3. 19. Afplaktape
 • Schilderstape (Action) Hoe maak je het: SHOP HEMA. Meest bekeken deze week. Eenhoorn masker kleurplaat - Gratis printable. Regenboog kwarktaart traktatie

Atelier Hemaa

3) Gebruik washitape of schilderstape om de a4 tjes op te plakken. Dit laat namelijk geen vieze lijmresten achter :) en je sjabloon heb je er dan ook zo af. 4) Op dubbel glas tekenen is moeilijk Ook heeft Miss Sporty foundation voor de jonge huid en ook bij de Hema vind je hier speciale producten.. Als je een klein stukje schilderstape afscheurt en deze. Verder gebruikte ik schilderstape om mijn nagels af te plakken en zo nette rechte lijnen te krijgen, een dottingtool om het kruis van de mijter, de ogen en de monden te tekenen en een pincet om het boek van Sinterklaas aan te brengen bij winkel als HEMA, Ikea of Xenos. Specificaties: Grootte: 42 x 36 x 27 cm. Schilderstape Dit wordt gebruikt om de verandering in waterniveau te makere plakte ik af met schilderstape. Na het verven, maakte ik er met een vlinderboor (40 mm) een gat in. Hiervoor kun je gewoon goedkope lijm van de Action of Hema.

Je kunt hele leuke tapjes kopen bij onder andere de Hema. Mijne heb ik opgepimpt door er simpele schilderstape op te plakken en daarop te schrijven. De op-een-na-laatste tip:Je kunt in het begin doelen opschrijven en kijken of je die aan het eind hebt behaald Door middel van kleine stukjes schilderstape kan je hem vastplakken zodat hij niet verschuift. Dan neem je een grote prop keukenpapier en de thinner of wasbenzine, doordrenk de keukenrol met de vloeistof en druk /wrijf op de achterkant van de copie Dit vogelhuisje is in banen geschilderd, voor zo'n strak effect (met kinderen) werk je met schilderstape. Beplak het dak met takjes (hobbylijm (sterke lijm) of houtlijm). Koop een rol (Hema) transparant inpakfolie, knip voor ieder kin

Ik scheurde steeds een stukje schilderstape af en ponste daar het pootje uit. Glittercombinatie Golden Rose Gosh H&M Hello Kitty marathon Hema Just K-Pop Kiko. - plakband (ik gebruik schilderstape) - een patroon/ontwerp, geprint of getekend - en -niet onbelangrijk- een oven! De bekers, de stiften en op de laptop zie je het blog van Hobbyshop Online. (Blokker kop en schotel) Hoe ga je te werk 1. zoek een plaatje of maak zelf een ontwerp 2. print of teken dit 3. ontvet het glas/beker/bord goed met. De borsten en het hoofd hebben een ondergrondje van een propje krant met schilderstape. De tape om te zorgen dat het een beetje bij elkaar en stevig blijft. Ik neem satéprikkers in delen om de proppen op de basis vast te steken, je steekt zo door twee lagen krant en tempex heen Vorig jaar maakten we al eens herfst- en winterschilderijen.Nu gaan we verder aan ons vierluik Toen de tekst - stukken schilderstape op de ondergrond en toen voor-zich-tig de letters overbrengen. Het zijn letters uit een pakketje van de Hema, lekker verschillend van vorm. Beetje beweging erin brengen...wel simpel houden..

Haal de lamp uit elkaar en plak alle onderdelen die niet van Aluminium af met de schilderstape. Doe dit ook met het snoer. Bij de Action en Hema kan goedkoop. Ik heb als basis kleur rood/oranje longlasting van de HEMA gebruikt. Er zit een lichte glitter in en dat vind ik wel mooi. Je kunt de plakband of schilderstape er. Je kan natuurlijk ook naar de Hema of xenos ect. Inlijsten en inpakken. Maak er wat moois van.. Je kan met schilderstape op een canvas bv love zetten of een. Ik plak ook schilderstape op bakjes die in de vriezer hoesjes voor de autozitjes gemaakt van badstof hoeslakentjes voor een wieg van het eigen merk van de HEMA. De Hema verkoopt 'porion' als huismerk. Porion: Jan R. Terpstra: 12/31/98 12:00 AM: Ik had om het gat heen wat schilderstape geplakt, dan kon ik ee

HEMA ‏ Verified account @HEMA 8 Feb 2016. More. Copy link to Tweet; Echte #carbagerun rijders kennen geen schilderstape! #hetisnuechtbegonnen pic.twitter.com. SHOPPING: HEMA. Huiselijk, gezellig, gezond. Breng de vlak­ verdeling aan op de muur met schilderstape. Hang de gekozen verfstalen tegen de muur, om de kleuren per vlak te bepalen. Hoe je. Een stukje papieren schilderstape erop voldeed praktisch wel, maar deed nogal afbreuk aan de trui, deze plek waar de kraag openvalt is nogal in het zicht natuurlijk. De vrolijke oplossing vond ik in deze foamstickers (HEMA), met dank aan de vriendin voor het idee - HEMA 24 - Max nail art polish White - Satéprikker - Striping tape. Het is het makkelijkst om schilderstape te gebruiken, dit plakt niet heel erg zeil klemmen touw plakband: crepe/schilderstape plakband: ducttape plakband: dubbelzijdig tape klapstoel. € 3,95 (Hema.nl) Tape it! Maskingtape, € 10,95 (Wonenmetlef.nl

Mijn ideale kinderopvang. 3.9K likes. Inspiratiepagina voor pedagogisch medewerkers en iedereen die met kinderen werkt Nu las ik pas ergens de tip om papier, maar kan natuurlijk ook bij flex of vinyl, met een klein stukje schilderstape vast te zetten! Als je dit doet op plekken waar je mes zeker niet gaat komen werkt het echt ideaal en vastplakken met een stukje schilderstape. Daarna schuif je de cirkelmal omhoog, de vastgeplakte stansen blijven liggen. Hier heb ik de cirkels uitgestanst Leuke wissellijst voor tekeningen en knutsels. Te koop bij hema en ikea

We moesten eerst het papier omkaderen met schilderstape en de binnenkant donker maken, het liefst met een structuur. Kan ik weer gewoon langs de HEMA. Heb je een. Het vaasje was een soldeke van €1 bij Hema. De bloemetjes kan je kopen bij Dille en kamille of net als ik gewoon plukken in een door onkruid overwoekerde Gentse bloembak. De bloemetjes kan je kopen bij Dille en kamille of net als ik gewoon plukken in een door onkruid overwoekerde Gentse bloembak

Video: 18 beste afbeeldingen van thema: Winter in 2019 - Crafts for

Labels: glas, Kurk, rood, schilderstape, verf. Saturday, March 2, 2013. Enorm leuke hoesjes van vilt bij de Hema gekocht en deze gepimpt met wat creativiteit. In de Hema kocht ik dit etui met vakken voor pennen en kaartjes, groot genoeg voor een tablet met toebehoren. Ik heb er tegenwoordig mijn tablet PC in. Als ik wegga, kan ik de hele boel in één keer in m'n handtas stoppen zodat ik ook onderweg of buitenhuis mijn PL album bij kan houden Een blog over creatief bezig zijn met en voor kinderen. Leuke naaiblog; naaien voor kinderen; naaien voor beginners; naaitutorials DI Al een tijdje zag ik bij mensen op Facebook, Twitter en Instagram dingen voorbij komen over 'Wreck this journal'. Ik werd heel nieuwsgierig wat dit voor iets was, dus ik ging snel op Google zoeken

Wall Decal 44W World Map Wall Vinyl Decal Sticker by Zapoart, $29.0 het kraagje op een t-shirt (Hema) en werkte het . - schilderstape - freezerpapier - hobbymes - snijmatje . Eerst plak je aan een kant van het . shirt. Ik heb een aantal stroken gewoon schilderstape opgeplakt en daar met Stazon inkt een tekst op gestempeld. Ik heb wat sprieten helmgras meegenomen van Vlieland en dat in een plastic mapje gedaan, waarna ik de bovenkant heb dichtgenaaid met de naaimachine Xenos/Action/HEMA ±€1,99 €2,00 Lijm Tape: V&D €2,99: Om een strakke lijn tussen de kaars en de glitters te krijgen tape je het af met wat schilderstape. Verwijder de schilderstape zodra de verf iets op droogt. Gepost door De aquakleurige plaid is van Ikea en het dekbedovertrekset van de Hema. tip: gebruik.

Vandaag met DD even wezen winkelen maar we waren een beetje sloom, dus maar weer huiswaarts gegaan! Lekker (Hema) hotdogs gemaakt! Daarna verder gegaan aan mijn volgende afmaak-project! Het eerste quiltje van de The American Schoolgirl Club. Op de machine aan het quilten gegaan De kraanvogels zijn gestempeld op correspondentie kaart (Hema) en vervolgens uitgesneden en de rand is bewerkt met Brilliance rood/goude inkt. Het sentiment is gestempeld om een label die een vriendin voor me gestansd heeft. Ik heb een la vol met door haar gestansde dingen, waar ik dankbaar, en zeer regelmatig gebruik van maak Je verft je schriftje eerst met schoolbord verf voor de helft (gebruik schilderstape) nadat je dat heb je gedaan en de verf is gedroogt heb ik roze duck tape er over heen geplakt. En nog wat washi tape

Raamtekeningen maken met glasstiften Actio

In plaats van washitape kun je ook schilderstape of gewoon plakband gebruiken. Na het maken kun je de zakjes/envelopjes ook nog versieren. De Hema hier in het. dat compleet bij de HEMA te koop is. Wat heeft u nodig om dit te maken: Distress Ink in de kleuren: broken China, met een stukje schilderstape aan de achterzijde

Plak eventueel de letters aan elkaar met een stukje schilderstape. Spijt de blootgestelde delen letters met de oplossing van bleek en water. Doe dit gelijkmatig zodat je een mooi effect krijgt. Geef de oplossing ongeveer 10 - 15 minuten te tijd of tot de kleur naar wens is Wat kleine koopjes voor het huis gekocht zoals: afdekfolie, schilderstape en wat kleine canvasdoeken (20x20)... Deze wil ik leuk schilderen in het thema voor op de babykamer. Ook nog even naar de hema, daar moet ik gewoon altijd even naar binnen...kan het echt niet helpen

Blog over Feestelijke Traktaties, Printables, Sweet Tables en

Dat heb ik geprobeerd met een plaatje uit een tijdschrift en multmediumgel, maar dat was geen succes, dus getransferd op schilderstape vanaf de gelliplate, dat bestempeld en op de kaart geplakt en weer bestempeld Bij HEMA of bij IKEA kun je fijne verfschortjes kopen. Ik ben zelf geen voorstander van een pot water op tafel om de kwast uit te kunnen spoelen, je kunt er vanuit gaan dat die vroeg of laat om gaat vallen GDT Ett trykk 03/2014 - *Hi again!* Today I thought I'll show you what I made for Ett trykk issue 03/2014. The theme was gift ideas, and I made a card with three pockets - for gi

Plooi het stukje biais dubbel en leg het met het lusje naar binnen op 1 cm van de bovenrand van stuk C. Plak vast met washi- of schilderstape, anders zal het lusje verschuiven tijdens het stikken. Bovenop dit stapeltje leg je deel B van de buitenstof, met de goede kant naar onder Eerst de achterlaag op de vloer geplakt met schilderstape. Dan de vulling erop geplakt. Dit plakken gebeurd alleen maar aan de boven en onderkant. De toplaag daar weer op vast geplakt. Dan gebruik ik een lange rol van een oud rolgordijn. Deze stop ik onder de onderste laag en nieten maar. In totaal ben ik nog geen 1,5 uur bezig geweest Dubbelzijdig tape, schilderstape, lijmdots enz ( allemaal rollen) - Glitter/foam letters van de Hema Nog een fijne dag allemaal! Groetjes. Gepost doo

Metallic Muurverf Aanbrengen HD - YouTub

Het soort winkel: Gamma meets Hema achtige. Vertaald als: The Home Depot of Target. De namen zijn binnen, googlen maar en hup op de metro. Eerst maar eens de Gamma bekieken. O oh, het is geen gamma. Het is een Giga Gamma. Of een Mega Mac ro. Wat je wil. Zoekend nu, in alle hoekjes en gaatje. Schilderstape blanco, check HEMA. En natuurlijk moet ik ook even mijn plantjes showen: Plak wat strookjes schilderstape aan elkaar en knip hier de vorm van een hart uit. Plak deze op het. Heb je een nieuwe spiegelkast en wil je die even snel ophangen. Een gat in de muur boren is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar toch kun je dit ook heel goed zelf doen wanneer je de juiste techniek toepast Hierboven hebben we op schilderstape gestempeld. Ik heb dus geen washi tape meer nodig. :0) Hema (1) Hero Arts (14) Hero Ärts (1) High Hopes (1) HouseMouse (6

Tineke Hiem. (klaasentineke) on Pinteres

Nu heb je schilderstape nodig of elk ander plakband dat niet te sterk is zodat het je nagellak niet kan beschadigen. Nu ga je reepjes knippen uit het plakband en die op je nagel plakken. druk ze stevig aan aan de zijkant tape het doek vast op een ondergrond met schilderstape... breng er gesso overheen.. trek doek en tape los en laat het hangend drogen [waslijn oid].. plak het weer op en schuur met middelfijn schuurpapier je doek op.. herhaal dit proces nog een aantal keren.. waarbij je steeds fijnere schuurpapier gebruikt....

Wat kun je beter níét bij de Action kopen? - Huisvlij

Blog over stempelen, stempels, scrappen, foto's, kaarten, technieken, layouts, gepimpte zaken, labels en tags, en meer hobby en creatieve creaties Na alle lyrische beschrijvingen, kon ik niet achter blijven en besloot om ook het befaamde rokjesboek van Mme ZsaZsa aan te schaffen. Destijds, het lijkt al lang geleden, was haar blog mijn introductie in de wereld van de naaiblogs

Jij kan het ook! - knutselen knippen plakken fotografie

De thee-ei/theezakjeshouder is gemaakt van een schaaltje van de Hema. Een eenvoudig wit schaaltje, dat ik met de porseleinstiften van Edding zelf heb versierd. Na 25 minuten in de oven op 160 graden zou dit vaatwasserbestendig moeten zijn Vorige week schreef ik een review over het aquarelpapier van de action. <a href=https://lizecreatief.blogspot.nl/2018/04/review-aquarelblok-action-andere.html. speciaal drukpapier (Hema €6,75) T-shirt(New Yorker €3,00) computer schilderstape spuitverf een klein speelgoeddiertje(een soort van beeldjes) lijmpistoo

Dus deden we silhouette Studio open, experimenteerde ik met lettertypes en ik traceerde een vector van Tinkerbell. Ik schuurde het houten blokje nog even op met een fijn schuurpapiertje. De quote werd uitgesneden uit vinyl en kleefde ik op het houten blok en het omliggende blote hout werd nog afgeplakt met schilderstape Voor het afplakken van de baan/lambrisering heb je goede schilderstape nodig. Ik heb een structuurmuur en dan is dat helemaal belangrijk! Als de tape niet goed hecht, loopt alle verf eronder

Philadelphia Project: Lezen is voor iedereen (spoed kleuren

Omdat je vaseline of uierzalf vaak koopt in grote potten (Kruidvat, Etos, Hema), schep ik altijd een beetje over in een klein potje (dus vanaf nu: kleine proef potjes bewaren!), zodat ik het makkelijk kan meenemen in mijn (school)tas Zo verbindt ze de plankjes met schilderstape, wel zo praktisch. En een stuk geluidlozer dan van dat ouderwetse getimmer. Hema (3) Hemd (2) Hemels (1). Ik heb op een hema correspondentiekaart wat distress inktkussens afgedrukt en gesponst. Heb een stuk krantenpapier met verschillende bruintinten gedistressed en met mijn (nog niet eerder gebruikte) hondenstempels van Inkadinkado de poten, bot, en de twee hondenkoppen met memories zwarte inkt gestempeld Antwoorden. klussen - HEMA www.hema.nl/vrije-tijd-kantoor/klussen. Bekijk de categorie klussen op hema.nl. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA Wat je ook kunt gebruiken als structuur zijn wondgaasjes, oude kranten, labels, stansjes, schilderstape, kant of lint, enz. enz. Als alles in de Gesso zit en goed droog is plak ik alle onderdelen op het doek

Hobby Alternatief: Alternatieve tip: Snijmallen met The Stamp

 • Gebruik schilderstape om de gedeeltes van de blokken die je niet wilt verven af te plakken. En nu maar verven! Strijkpapier (6,95 bij Hema, voor 6 vellen) (foto 1
 • spuitverf roze € 6,50 (Hema) ammoniak; schilders afplaktape; stukje karton; afdekzijl; Werkwijze lamp verven. Stap 1 Haal de lamp uit elkaar en ontvet alle onderdelen met een doekje met ammoniak. Stap 2 Haal alle veren van de lamp, schroef de schroefdopjes los en plak de snoeren af met schilderstape. Stap 3 Leg het kapje op zijn kop op een.
 • Podívejte se, co Karin Maas (karinmaas) objevil(a) na Pinterestu - celosvětově největší sbírce oblíbených věcí

1. Een potje // 2. Plakband // 3. Schaar // 4. Schilderstape // 5. Stukken oud behang of papier // 6. Lint // 7. Nagellak // 8. Make-up wasten. En dat was het eigenlijk. Dit stukken behang heb ik trouwens van de Gamma meegenomen. Die hebben ze daar liggen en kan je zo meenemen. Laten we beginnen!. 1. Als eerste moet je het potje dat je hebt. <div class=separator style=clear: both; text-align: center;></div><div class=separator style=clear: both; text-align: center;><a href=https://4.bp.blogspot. Dan zocht ik bijvoorbeeld schilderstape, omdat ik zéker wist dat we dat nog hadden, maar kon ik het nergens vinden. En dus stond ik vervolgens met een nieuwe rol bij de kassa. Inmiddels hebben we vijf rollen in huis en weet ik weer precies waar ze liggen Tape zoals schilderstape of washitape. Kwasten. Blikjes verf, ik gebruik mijn geliefde le Noir & Blanc kleuren. Stap 1: In eerste instantie twijfelde ik tussen dikke witte strepen of dunnen witte strepen. Dus door deze beide op te plakken kon ik een keuze maken Afplaktape (of schilderstape) zijn er in vele soorten te koop. Het kan nog best lastig Het kan nog best lastig zijn om in dit afplakgeweld de goede schilderstape te vinden, zal ik mee

Heel erg mooi je nagels!Leuk juist dat t anders is dan de normale kerstnagels,vind ik dan veel leuker!Handig die plakrandjes want ik krijg t anders niet zo mooi.Denk dat ik maar is wat schilderstape van m'n man inpik haahaha groetjes Het heeft wel wat weg van schilderstape! Hema en een winkel die ik niet ken. Ze vindt dat er weinig verschil is tussen de verschillende washi tapes. Hoewel die.

Marieke Duijverman (mariekeduijverm) on Pinteres

 • Afplaktape (of schilderstape) zijn er in vele soorten te koop. Het kan nog best lastig zijn om in dit afplakgeweld de goede schilderstape te vinden, zal ik meer vertellen over de verschillende soorten afplaktape dat te koop is. Het juiste afplaktape gebruiken bij een specifieke verfklus kan een hoop narigheid en ergernis voorkomen
 • Cookies op de tesa website. Onze website is ingesteld op het gebruik van cookies. Als u akkoord gaat met cookies, klik dan 'Ga door' of ga verder met zoeken.Voor meer informatie over cookies en hoe wij ze gebruiken, verwijzen wij u door naar ons Cookie-beleid
 • Op de valreep van 2010 toch nog even een klein berichtje. De jongens zijn inmiddels allemaal veilig (met al hun vingers er nog aan !!) binnen

Espresso apparaat 1 'HEMA' espresso apparaat, artikelnummer 8000708. 7.5 5369-326. Kookplaat 1 'Princess' kookplaat, artikelnummer KSD6A. 3.5 5369-327. Kookplaat. 121 Hema zijdeglans verf 1 partij Hema zijdeglans verf, circa 121 stuks vogelhuis, montageband, deur- en raamprofielen, schilderstape, horgaas, etc Conditie. Met schilderstape kan je de delen die je niet wilt kleuren afplakken. Wacht tot de verf goed droog is en teken dan met een fijne permanent marker details op de eitjes. Ik tekende alleen de gezichten, maar je kan natuurlijk ook extra versiering, zoals knopen, een strikje, zakken, bloemen etc..., op de eitjes tekenen Professionele Schilderstape Blauw - Afplaktape - Masking Tape UV - 25mm x 50M Professionele kwaliteit Schilderstape. Deze afplaktape is UV bestendig, geschikt voor op o.a. RVS, aluminium en goed gedroogde lakoppervlakke

Hobby Alternatief: Philadelphia Project: Lezen is voor

 • Creamuis: Papier-maché Poeze
 • Afplaktape kopen? Uitgebreid assortiment afplaktape Praxi
 • Atelier Hemaai: Wanddecoratie met o

Tag: tape - justjaydie

 • Wie zoet is krijgt lekkers raamtekening Sinterklaas Ets
 • Blossoms Beauty Blog Beauty, Fashion, Trends and more
 • Gek op Nagellak: Challenge of the Month: Sinterklaa
 • DIY/ Zelfmaakidee: houten kandelaars Blomkje en Wenj
 • 8 tips voor een dagboek bijhouden - Avec San

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *