Sksg groningen locaties

SKSG SKSG Kinderopvan

 1. SKSG biedt kinderopvang in Groningen: kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en gastouderopvang. Met meer dan tachtig locaties is er altijd een.
 2. SKSG Toverlantaarn biedt op 3 locaties antroposofische opvang in de omgeving van de Rivierenbuurt, op loopafstand van het Centraal Station Groningen. Aan de Rode Kruislaan en aan de Lauwersstraat bieden we kinderdagopvang voor kinderen van 0 - 4 jaar
 3. Gastouder bij gezin in Noorderplantsoen Groningen. SKSG is al meer dan 115 jaar toonaangevend in de regio. Je vindt ons op ruim 100 verschillende locaties waar w
 4. SKSG Vuurtoren, Groningen. 206 likes. Kinderopvang. See more of SKSG Vuurtoren on Faceboo
 5. Bij SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) snappen we dat ieder kind uniek is en behoefte heeft aan andere ondersteuning. Met meer dan 100 locaties (inclusief gastouders) is er altijd een.

Bij SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) snappen we dat ieder kind uniek is en behoefte heeft aan andere ondersteuning. Met meer dan 100 locaties (inclusief gastouders) is er altijd een locatie in de buurt die past bij jouw wensen SKSG onthult morgen het eerste rookvrije bord op SKSG locatie Poolster tijdens Wereld Niet Roken Dag.. Het is de aftrap van een serie rookvrije borden die bij de meer dan 70 SKSG locaties zullen worden opgehangen

Bekijk van SKSG Naranja in Groningen openingstijden, tarieven, foto's en vergelijk SKSG Naranja met andere kinderdagverblijven in Groningen. Kinderopvang.or SKSG verzorgt alle vormen van professionele kinderopvang op circa 100 kindcentra en gastouders verspreid over de stad Groningen en de regio. En dat al 115 jaar. Onze doelstelling is het bieden van betaalbare en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang Kinderopvang SKSG in Groningen stopt per direct met het gebruik van de stint. Aanleiding zijn de conclusies van onafhankelijk onderzoeker Peter Coppes uit Helmond. Voor sommige locaties geldt. SKSG heeft zich- net als vorig jaar - hierbij aangesloten en zorgt ervoor dat ook in Groningen en de regio met modder gespeeld wordt. Alle locaties van SKSG doen op vrijdag 27 juni mee aan de ModderDag SKSG Notenkraker, Groningen. 53 likes. Buitenschoolse opvang, SKSG Groningen Helpman, Coendersbor

Video: SKSG Toverlantaarn Doppejan, Kinderdagverblijf in Groningen

Diverse locaties SKSG biedt al 115 jaar hoogwaardige professionele kinderopvang in Groningen en de regio. Dit doen we met veel plezier en compassie aan circa 4000 klanten en zo'n 6000 kinderen Groningen; SKSG Pierewiet; SKSG Pierewiet. location_on Klaprooslaan 13 b, 9713SH Groningen. Je kan ook makkelijk in één keer meerdere locaties bereiken. Dat is. Vind hier alle informatie over SKSG, kinderopvang in o.a. Groningen, Zuidhorn, Leek, Grootegast en Noordhor in het Grand Theatre Groningen. Alle deelnemers hebben een top performance neergezet! In de voorafgaande weken zijn vrijwel alle BSO-locaties van SKSG druk bezig geweest met het project

SKSG is een kinderopvang organisatie welke beschikt over 90 locaties. Het hoofdkantoor is gevestigd op de Heresingel 10 9711ES Groningen en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 4101265 SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) organiseert dit jaar een Modderweek met als hoogtepunt ModderDag op donderdag 29 juni. Spetterende modderactiviteiten voor kinderen van 0-13 jaar organiseren alle 80 SKSG locaties en veel gastouders

Home - Werken bij SKSG

 • SKSG is al bijna 115 jaar een toonaangevend begrip in de regio. Je vindt ons op ruim 100 verschillende locaties waar we opvang bieden aan zo'n 6000 kinderen. Er zijn ongeveer 90 gastouders aangesloten bij SKSG, die samen aan ruim 400 kinderen opvang bieden
 • sksg.nl/locaties/ SKSG biedt kinderopvang op meer dan 100 locaties in Groningen en SKSG, Groningen. 2.177 vind-ik-leuks · 75 personen praten hierover · 240.
 • PROVINCIE - Op donderdag 29 september vinden op verschillende locaties de unitfinales van SKSG Got Talent plaats. De winnaars van de voorrondes die afgelopen week gehouden zijn op elke BSO-locatie, kunnen dan hun talenten showen aan kinderen van andere locaties
 • BedrijfsprofielStichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) is al 115 jaar toonaangevend in de regio. SKSG heeft ruim 100 verschillende locaties en biedt opvang aan circa 6500 kinderen

Groningen wil de eerste rookvrije stad van Nederland worden. 'Er hangt niets boven Groningen' Alle locaties van SKSG zijn officieel rookvrij. Om dat ook naar buiten uit te dragen, komen er op alle locaties van SKSG rookvrije borden te hangen Monkey Donky Kinderopvang in Groningen: Unieke locaties in uw buurt. Vaste leiding en kleine groepen Snelle Plaatsing. Vraag een rondleiding aan

De buitenschoolse opvang (BSO) van De Vuurtoren wordt door SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) verzorgd. Uw kind kan gebruik maken van de BSO voor en na school van maandag tot en met vrijdag. In de school zit een van de locaties van de SKSG: de Optimist, met twee groepen SKSG biedt al 115 jaar hoogwaardige professionele kinderopvang in Groningen en de regio. Dit doen we met veel plezier en compassie aan circa 4000 klanten en zo'n 6000 kinderen. Niet voor niets zijn we de grootste in kinderopvang in Noord-Nederland De SKSG heeft sinds deze week twee nieuwe locaties in gebruik genomen. Het gaat om vestigingen aan de Verzetsstrijderslaan en aan de Nieuwe Kijk In 't Jatstraat. De nieuwe locaties zijn nodig omdat het erg goed gaat met de SKSG. Veel mensen weten ons te vinden, vertelt Roelien Martini SKSG heeft woensdag in het kader van de Nationale Boomfeestdag op alle locaties (kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang) een fruitboom of -struik geplant. Over minder dan een halfjaar kunnen de kinderen het fruit oogsten en consumeren

De BSO-groep Buitengwoon van SKSG Boegbeeld is één van de drie genomineerde BSO's die dit jaar strijdt voor de titel BSO van het Jaar! De jury heeft drie BSO's locaties gekozen uit een stapel inzendingen van BSO's uit het hele land SKSG verzorgt alle vormen van professionele kinderopvang op kindercentra, peuterspeelzalen en bij gastouders in de stad Groningen en de regio. Lees meer op: www.sksg.nl Het verhaal van SKSG SKSG is in 1901 al begonnen als bewaarschool Coaching van teams en locaties binnen de organisatie. Samen met managers werken aan werkplezier en ontwikkiling. Op dit moment heb ik 2 locaties waarvik werkzaam ben als senior SKSG / Yesz! Location Groningen Area, Netherlands Industry Individual & Family Services. Current: Groningen Swim Challenge @GroSwiCha voor @UMCGkankerfonds... Chahinda Adham liked this

Het Noorderpoort is een ROC met 17 locaties in de provincies Groningen en Drenthe waarvan meerdere locaties in de gemeente Groningen. Het Noorderpoort is met ongeveer 15.000 leerlingen en ruim 1.400 medewerkers één van de grootste ROC's in Noord-Nederland Alle peuters van 2 tot en met 4 jaar in de gemeente Groningen kunnen 16 uur per week naar een kinderopvanglocatie van Kids First of SKSG. In de voormalige gemeente Ten Boer kunnen zij naar een locatie van Kids2b Op nagenoeg alle locaties van SKSG komen in de actieperiode speciale kledingkliko's te staan. De actie sluit perfect aan bij het armoedebeleid van de gemeente Groningen, aldus Maartje Keizer van SKSG Vanaf vandaag starten alle locaties met # afvalrecycling.Lees meer op https://sksg.nl//sksg-gaat-nog-groener-aftrap-afvalrecycl/.. We trapten vandaag af in.

Deel je ervaringen bij SKSG Regenboog (KDV) met je vrienden of ontdek meer Kinder- en dagopvang in Groningen, Nederland. Schrijf een recensie Ontdek meer locaties Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! Bij SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) snappen we dat ieder kind uniek is en behoefte heeft aan andere ondersteuning. Met meer dan 100 locaties (inclusief gastouders) is er altijd een locatie in de buurt die past bij jouw wensen Woensdag 27 januari 2016 is de aftrap van de Nationale Voorleesdagen. Traditiegetrouw vindt op de SKSG-locaties een voorleesontbijt plaats. Enno van der Werff, Algemeen Directeur SKSG, gaat voorlezen op boerderij de Blakervelderhoeve in Roden aan SKSG kinderen van SKSG Bubbel en SKSG Vlindertuin Bij SKL Kinderopvang uit Leeuwarden schaften ze een jaar geleden de traktaties af voor verjaardagen. Ze zijn er maar wat blij mee. Kinderen snoepten teveel en ouders boksten tegen elkaar op wie de mooiste traktatie had SKSG - Uw kind in vertrouwde handen Met ruim 100 jaar ervaring verzorgt SKSG alle vormen van professionele kinderopvang op kindercentra en/of bij gastouders verspreid over de stad Groningen en de regio

SKSG kinderen op vuilniswagen door afvalproject. Actueel; Stad Groningen - Haren; Groningen; SKSG kinderen op vuilniswagen door afvalproject Samenwerking SKSG in nieuwe Brede School Zuidhorn: 28 april is de oplevering van de nieuwe Brede School Zuidhorn. De BSO-locaties SKSG Oostergast, SKSG Hobbit en SKSG Woeste Willem en Peuterspeelzaal Harlekijn zullen op 8 mei verhuizen naar deze Brede School. Lees verder >> Zo zijn drie BSO locaties volledig (in)gericht op sport. SKSG Calcio, gelegen op het trainingscomplex van FC Groningen, SKSG Kardinge en SKSG Rodenburg in Leek. Kinderen kunnen hier na schooltijd allerlei sporten beoefenen De Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) gaat vanaf begin 2018 luiers recyclen. De SKSG heeft een overeenkomst afgesloten met 'Stopmijnafval De SKSG heeft 70 locaties voor.

SKSG Vuurtoren - Home Faceboo

 1. SKSG is erg blij met deze erkenning! De voorzitter van Stichting Kind en Voeding, Ko Henneman, reikte het vignet uit in het bijzijn van de kinderburgemeester van Groningen, meerdere kinderen van SKSG en vertegenwoordigers van JOGG en Jong Leren Eten. Atze Hoogma nam het OKÉ vignet namens SKSG in ontvangst
 2. SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) January 2018 - Present 1 year 2 months Op locaties geef ik vanuit mijn kennis en ervaring vanuit het oogpunt van een pedagogisch medewerker sportles op de buitenschoolse opvang op verschillende locaties van SKSG
 3. der kinderen naar de kinderopvang als gevolg van werkloosheid en bezuinigingen op de kinderopvangtoeslag
 4. En bekijk de gratis locaties voor de Rijksuniversiteit Groningen en vijf gemeenten in de provincie Groningen. BSV's en SKSG stellen gratis ruimte beschikbaar.
 5. SKSG is één van de grootste werkgevers van de stad Groningen en wil hét pedagogisch instituut van Groningen zijn. De begrippen integriteit, competentie, innovatie en duurzaamheid staan hoog in het vaandel
 6. Alle SKSG-locaties krijgen rookvrije Follow Follow @gem_groningen Following Following @gem_groningen Unfollow Unfollow @gem_groningen Blocked Blocked @gem.
 7. Het bestuur van de openbare scholen(O2G2) in Groningen heeft een overeenkomst gesloten met de SKSG waarbij de garantie wordt gegeven dat, indien gewenst, uw kind geplaatst wordt voor buitenschoolse opvang in een locatie van de SKSG in de nabijheid van onze school

SKSG Lancelot (Gravenburg), contactpersoon Anja Schluter; a.schluter@sksg.nl Deze site is mogelijk gemaakt door Stichting Kinderpostzegels! Het project 'Inclusieve Klassenfeestjes' is één van de projecten van Druk & Dwars: een samenwerking tussen De Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen en zes gemeenten in de provincie Groningen Noorderpoort, SKSG en Borgmanschool-Siebe Jan Boumaschool bundelen krachten 06 september 2018 Noorderpoort, SKSG en de Borgmanschool-Siebe Jan Boumaschool hebben gezamenlijk het IKC-lab Groningen opgezet SKSG Kameleon, Groningen. 111 likes · 14 talking about this. Buitenschoolse opvang in de wijk Beijum SKSG heeft circa 100 kindcentra in zowel Groningen als in het Westerkwartier. Alle SKSG locaties (behalve als er een samenwerking met andere partijen in het pand is) gaan via een speciaal recyclemeubel dagelijks hun afval scheiden. Vanzelfsprekend gebeurt dit met behulp van de kinderen van SKSG

SKSG Kinderopvang - YouTub

Baloe Sksg Kdv - Gerbrand Bakkerstraat - +315031220... - Groningen, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Ontdek de beste restaurants, bars, café's, salons en nog veel meer op Tupal Hunter Select B.V Groningen. Hunter Select is voor SKSG op zoek naar een Commissaris. SKSG staat voor gezonde kinderopvang, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Zij richten zich op kindontwikkeling en doen dat voor 6500 kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar, vanuit 100 locaties 1 LOCATIE SKSG Mallemolen. 2 Informatie voor ouders Dit jaar is het thema van de zomervakantie de Boer op. Door middel van dit zomerboekje informeren we, kinderen en ouders van de locatie, over ons zomervakantieprogramma. Je leest over de geplande activiteiten en welke pedagogisch medewerkers aan het werk zijn Daar wil Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) eind 2017/begin 2018 mee starten in hun kinderdagverblijven. Dat realiseren we in ieder geval op 75 locaties. Kinderopvang SKSG heeft bijna 115 jaar ervaring in het opvangen van kinderen. Dit is terug te vinden in de professionele locaties van SKSG voor kinderdagverblijf en BSO. Centraal staan de pedagogisch medewerkers die liefdevol en met aandacht klaar staan voor uw kind

Onze locaties SKSG Kinderopvang heeft 24 BSO locaties in de stad Groningen. Alle basisscholen zijn bij één, soms twee locaties aangesloten. Aangesloten wil zeggen dat wij de kinderen van die school brengen en halen tussen school en BSO. Ook de schooltijden en margedagen zijn afgestemd op de openingstijden van die BSO Bijdrage aan Alles is gezondheid...SKSG bevordert duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers en bevordert de gezondheid van hun kinderen door

View sksg.nl,SKSG biedt kinderopvang in Groningen: kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en gastouderopvang. Met meer dan tachtig locaties is er. Het boek 'Doris Dorpsuil' krijgt binnenkort een plekje op alle kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties van SKSG, want kinderen verdienen het om te leren luisteren naar hun eigen onderbuikgevoel Sinds 1 maart 2018 geeft de directeur van de Dom Helder Camaraschool ook leiding aan de SKSG-locaties Kameleon en De Wierde. We willen vanuit een gezamenlijke visie gericht op opvang en onderwijs een doorgaande lijn creëren voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. We staan voor het motto Samen waar kan, apart van elkaar waar nodig' SKSG biedt kinderopvang in Groningen kinderdagopvang buitenschoolse opvang peuterspeelzaal en gastouderopvang //sksg.nl/locaties/ https://mijn.sksg.nl/#. Openbaar Onderwijs Groningen wordt gevormd door 2.100 medewerkers en 16.000 leerlingen. Een team van professionals adviseert en ondersteunt de scholen en het College van Bestuur. Stichting Kinderopvang Stad Groningen is toonaangevend in de regio. SKSG heeft 100 verschillende locaties waar opvang wordt geboden aan zo'n 6.500 kinderen

SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) LinkedI

Groningen - 21 september 2016. Het is nog vroeg wanneer de bus gevuld met leden van het ontwerpteam, op weg is naar het zuiden des lands. Architect LIAG en ICS Adviseurs hebben een viertal locaties in de provincie Brabant geselecteerd die we vandaag zullen bezoeken om inspiratie op te doen voor de nieuwe Borgmanschool pierewiet groningen • pierewiet groningen photos • pierewiet groningen location • pierewiet groningen address • pierewiet groningen • pierewiet groningen • pierewiet vinkenstraat groningen • sksg pierewiet groningen • pierewiet oosterparkwijk groningen SKSG steunt het initiatief en stelt locaties beschikbaar om Tijdens #SKSGGottalent overhandigde de kinderburgemeester van @gem_groningen namens SKSG een cheque. De SKSG heeft zeventig locaties voor kinderopvang in en om de stad Groningen. De kinderen op deze verblijven zijn jaarlijks goed voor 700.000 volle luiers. Deze worden tot nu toe verbrand, zonder dat er iets met het afval wordt gedaan, en dat is volgens SKSG, dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, schadelijk voor het milieu De SKSG en FC Groningen hebben hun handtekening gezet onder een nieuwe driejarige overeenkomst. Beide organisaties werken sinds 2014 samen. Nieuwe locaties voor SKSG

SKSG startte de workshops initieel op tien locaties. Het project is nu zo'n succes dat er steeds meer locaties de hand opsteken met de vraag of de workshop ook op hun locatie kan worden aangeboden. En gelukkig kan vaak in deze vraag worden voorzien De huidige peuteropvang was vroeger bekend onder de naam peuterspeelzaal. Op onze locaties Oosterhamrikkade en Paterswoldseweg kunnen peuters tussen 2 en 4 jaar terecht voor peuteropvang. Op de peuterspeelzaal in Groningen van Monkey Donky Speelhuis worden de kinderen opgevangen in onze reguliere peutergroepen van de dagopvang De Starter heeft twee locaties; dit is de kleuterlocatie. SKSG / Integraal Kind Centrum (IKC) Peuterspeelzaal Tante Toosje (Kids First) 9727 CE Groningen Basisschool de Calvijnschool in Groningen. SKSG BSO Fort Drakesteijn. O2G2 Buitenschool in Haren (school voor chronisch zieke kinderen) SKSG BSO Kastanjeplein Groningen. CJG (volwassen en kinderen) Basisschool de Wegwijzer Groningen ism SKSG. Noorderzon en Transion Town. SKSG voor diverse locaties: Selwerd en Paddepoel, NSA Beijum, NSA. De drie schoolgebouwen beschikken over een groot schoolplein. Tijdens de pauzes kunnen de leerlingen ook spelen in het aangrenzende Molukkenplantsoen. Op het terrein staat tevens een gebouw van Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) en in het nieuwste schoolgebouw zijn ruimtes van de naschoolse opvang van SKSG

SKSG Toverlantaarn. Buitenschoolse opvang. Rode Kruislaan 73. 9728 CT Groningen. 050 526 0830. e-mail, klik hier... sksg.nl/locaties/sksg-toverlantaar 050 Christelijk Centrum Groningen Johan de Wittstraat 2 061 SKSG Oranje Prinsesseweg 44 Extra stemlokalen in de gemeente Groningen op drukke locaties De buitenschoolse opvang (BSO) is gevestigd op drie locaties: in de overdekte speeltuin aan de Oosterhamrikkade, aan de Paterswoldseweg en in de St. Michaëlschool aan de Butjesstraat. Flexibele opvang, dagopvang, buitenschoolse opvang, verschillende dagdelen, noodopvang, opvang tijdens vakanties Deelnemende SKSG locaties: SKSG Rode Pimpernel, Emingaheerd 2 (0-13 jaar) journalist(in opleiding op Schrijversvakschool te Groningen) en Beijumwatche UMCG hebben vier SKSG locaties verruimde openingstijden. Vanaf 07:00 uur 's ochtends tot 9711 ES Groningen t 050 317 13 90 www.sksg.nl ptember 2016 concept

Eerste rookvrije bord op SKSG locatie Poolster Groninger Kran

Locaties. Kids2b biedt kinderopvang aan in 8 gemeentes in Noord-Groningen. Vind de opvang bij u in de buurt Kinderen beleven prachtige dag in het stadion van SC Heerenveen en SC Cambuur 21 februari 2019. Tijdens de voorjaarsvakantie mochten ruim 150 kinderen van meerdere BSO locaties een kijkje nemen bij de voetbalstadions van SC Heerenveen en SC Cambuur De in totaal 10 locaties worden beschikbaar gesteld voor kinderen die hun verjaardagsfeestje klassikaal willen vieren. De betrokken buurt-en speeltuinverenigingen (8) en SKSG willen hiermee een bijdragen aan het tegengaan van sociale uitsluiting op kinderfeestjes

SKSG Naranja, Kinderdagverblijf in Groningen

Cathy Boltje, directeur-bestuurder van Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) is één van de ambassadeurs van Stadjers voor Compassie. Bij de start van het project wees zij op het belang om kinderen al jong compassie bij te brengen en liet ze weten daar met haar organisatie een steentje aan bij te dragen Voor SKSG is een lesprogramma ontwikkeld om kinderen te leren programmeren. Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe leidt de pedagogisch medewerkers op, zodat zij het lesprogramma kunnen uitrollen over de locaties. Honderd van deze kinderen starten vandaag met het programmeren van de kerstboom in Groningen

De Stints worden gebruikt bij de locaties in Delfzijl, Ten Boer, Bedum en Uithuizen. 'Drie van de vier zijn in juli of augustus nog gecontroleerd, de andere is nieuw Kindergarten - 784m SKSG Heresingel, 10 9711ES Groningen Telefoon: +31 50 313 7727 E-mail: secretariaat@sksg.nl Hoofdkantoor van kinderopvang SKSG School - 408m Borgmanschool Warmoesstraat, 18 rijschool - 2552m Kwerreveld Struisvogelstraat, 1 Adressen locaties . Telefoonnummers en adressen. 9722 GA Groningen 050-3210433 . Directeur SKSG. Astrid Gerde De Zeeheldenbuurt in Groningen, gingen de 60 deelnemers gedurende de avond langs de interessante locaties, Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) zit.. De Blokhut is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar in het zuiden van de stad Groningen. Vanaf augustus 2016 hebben wij twee locaties: Van Swieten en De Wijert

Parcours KLM Urban Trail Groningen

Andere locaties waar ook lessen voor onze studenten plaatsvinden zijn de Van Swietenlaan en de Diamantlaan in Groningen. SKSG en Borgmanschool-Siebe Jan. Zo stonden op14 en 21 november workshops op de planning aan ouders van kinderen van Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG). SKSG een aantal locaties. Bij kinderopvang SKSG, dat op meer dan honderd locaties in onze provincie actief is, zijn ze geschrokken van de resultaten van het onderzoek. FC Groningen stijgt door knappe overwinning tegen.

Kinderopvang SKSG in Groningen stopt per direct met stints

 • WIJ Groningen is er voor alle inwoners van de gemeente Groningen. Neem contact op met het WIJ-team bij u in de buurt als u ondersteuning of hulp nodig heeft. Dit geldt ook voor bewoners die zich graag op de één of andere manier willen inzetten voor hun buurt
 • Stad Groningen (SKSG) hebben zich over deze vraag gebogen. Als onderdeel van de Bij sommige locaties is het mogelijk een half uur extra opvang in te kopen
 • Augustinus, trots op jezelf èn op elkaar! Op het Augustinus is iedereen welkom! Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn en we willen het beste in je naar boven halen
 • Stichting Kinderopvang Haren (SKH) wint verkiezing beste leerbedrijf 2018 van de provincie Groningen in de sector zorg, welzijn en sport Stichting Kinderopvang Haren is het beste leerbedrijf voor mbo-studenten van de provincie Groningen in de sector zorg, welzijn en sport
 • Vrijdag 27 juni SKSG ModderDag in Groningen Beijum
 • SKSG Notenkraker - Home Faceboo

 • Kinderdagverblijf SKSG Pierewiet in Groningen » First Steps Firs
 • SKSG - borgmanschool
 • SKSG Kinderopvang KIDDO Map
 • SKSG GOT TALENT - SKSG kinderopvang - YouTub
 • SKSG » First Steps Firs

Modderweek bij SKSG - Groningen

 • Gastouder bij gezin in centrum Groningen - Werken bij SKSG
 • Sksg Kinderopvang Groningen - Vinden
 • Unitfinales SKSG Got Talant op BSO-locaties Groot Groningen
 • Vacatures Sksg - Vaca
 • Alle SKSG-locaties krijgen rookvrije borden - Kinderopvangtotaa

Kinderopvang Groningen Monkey Donky Unieke Locaties & Snel

 • Buitenschoolse opvang - De Vuurtore
 • SKSG - Saaksumbor
 • Nieuwe locaties voor SKSG OOG Radio en Televisi

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *